oğlum sıkılmış...

oğlumun koyduğu her yasağa uyuyor, oğlum ne derse onaylıyor, bug
Sizce bu durum normal mi?
Ben bir kız evlat olarak anne babamın her yasağına evet demedim. Elalemin adamının her yasağını onaylamak
Artı Elalemin kızıma yasak koymak??
Oğlunuz da sevgilisi de normal değil değilmiş.

Son düzenleme:
Boyle erkek evlatlari yetiştiren birisi daha gülücüklu konu acmis. Yazik siz kendinizi duzeltin sonra da oglunuzu

İnşallah o kızı mumla aratacak biriyle evlenir. Görür sonra sıkılmak neymiş. Bir innsanın vebali sizin gülücüklerle actıgınız konulara meze oluyor.

Konuyu ilk okuduğumda sinir olup cevap yazmamıştım, işte bu sevgilisine sınır koyan, daha ileri versiyonu o sevgili ayrılmak istediğinde sevgilisine zarar verecek haddi kendinde bulan erkek zihniyeti taşıyor maalesef oğlunuz. Ve daha da üzücüsü sizde bunu burada gülerek paylaşıyorsunuz.

Anneler böyle olduğunu sürece kendini hayatındaki kadının sahibi zanneden erkekler bitmeyecek.

Kıza tam üzülecektim ki hiç bir vasfı olmayan bir insanın kendine yasak koymaısna izin verdiği için yaşadıklarını hak ettiğini düşünerek vazgeçtim.

Hangi erkeğin vasfı var ki Allasen sanırsın Elon Musk
Pipiyi nimetten sayıyor beyzadeler. Şu kadınlar biraz dik dursun artık Allah aşkına

Son düzenleme:
Hangi erkeğin vasfı var ki Allasen
Pipiyi nimetten sayıyor beyzadeler. Şu kadınlar biraz dik dursun artık Allah aşkına

Oda doğru, vasıfsızlaaar, vizyonsuzlaaar.
Kadınların da aşağı kalır yanı yok gerçi.

Bir kısım (kadınlı erkekli) karşısındakinin üzerinde baskı kurma derdinde, diğer bir kısım (yine kadınlı erkekli) hayatına giren insana köle olma yolunda. Geriye kalan ülke nüfusunun %5'ine falan tekabül eden aklı başında insanlar da ya bu iki gruptan birine denk gelip heba oluyor, ya yalnız kalıyor, kendi gibi birini bulma şansına ulaşırsa da mutlu oluyor.

İnşallah o kızı mumla aratacak biriyle evlenir. Görür sonra sıkılmak neymiş. Bir innsanın vebali sizin gülücüklerle actıgınız konulara meze oluyor.

Ne vebali ayol? Zorlamışlar mı kızı bu ilişkiye başlamak ve devam ettirmek için? Adamın her dediğine he demesi için baskı mı yapmışlar? Kendi etmiş, kendi bulmuş işte.

Kusura bakmayın ama benim oğlum sevgilisine bunları yapsa ben nasıl çocuk yetiştirmisim derim.
İyi ki sıkılmış, böylece kızın hayatı kurtulmus.

Oğlunuzun karakteri oturmamış yapacak bir şey yok :)

Benim oğlum da aslında şehzadem de sıkılmış kızdan hihihi :) konusunun amacı ne anlamadım. Sıkıldıysa sıkılmış gitsin ötede sıkılsın, bizi bağlayan konu ne?
Şimdi tartışmalı bir durum analizi yapıcam. Bu tip erkekler hayatlarında kaos isterler. Ne kadar şiddetli tartışma yaşarlarsa kendilerini o kadar iyi erkek sanarlar. Şimdi bu kıza yasak koymuş, kız kabul etmiş, sonra paşa sıkılmış ya. Kabul etmeyen bir kız bulsaydı da o zaman kabul edene kadar her türlü baskıyı yapacaktı. Sanki kızı denemiş de bir kerelik birşeymiş değil yani olay. Adamın tek derdi var güç gösterisi. Bu kız da ya karaktersizliğinden böyle yapmış olabilir yada adamı çözdüğü için pasif agresif direnip her dediğine he he demiş olabilir.
Son yorumumda müstakbel kvye topluma faydasız, sorunlu oğlunuzla gurur duyun. Afferin size. :)

ne ekersen onu biçersin. demek ki düzgün bir birey yetiştirememişsiniz, kavgadan beslenen biri çıkmış ortaya ayşe sultan.
huzurlu bir evde büyüseydi huzur arardı, bak çocuk kavga hırgür arıyor.

Konu sahibinin gülücüklü ifadeleri her ne kadar sinir bozucu olsada konunun ana fikri net.Karakter daha dogrusu karakterli olmak..,iiskilerde her seye "hı hı taamm aşkım" demek , aptalca kısıtlamaları aşk sanmak ,kıskanılmayı nimet saymak ,seni aradığında elindeki lokmayı bırakıp koşa koşa ona gitmek vs. ne kadar zarar veriyor aslında.Görmek lazım bunu ve bu konuda bunu gösteren en net örnektir bana göre.Genc kızlarımıza hatta evli nisanlı "Ama ben ne yaptım ki de böyle oluyor" diyen herkese ders olsun.Karakter önemli..Biz gerci burda bunu daha önce cok anlattık esofmanlı Şevket Hoca misali:))Anlatmaya da devam ederiz no problem..Konuyu gülücüklü bitireyim dedim konu sahibesine gıcık oldum da.

Ay ne muthis erkek evladiniz varmis bravo. Yasak koymak ne ya. Kendinize sultan demissiniz oglana da sehzade diyorsunuzdur. Ne guzel kendi kendinize yasayin boyle ama elin kizina bulasmaniz kotu olmus. Kizlar da cok akilli degil gerci. Iste bunun gibi tipler ve analari yuzunden Turk erkeklerinden uzak duruyorum 6 senedir hicbiriyle cikmadim. Daha ne hakaretler ederdim de banlarim yine. Allah hepinizin bildigi gibi yapsin.

Neyse banlanmayi goze alarak su yorumu yapacagim:

Ay bir de kendine sultan demez mi. Papucumun sultani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…