- Konu Sahibi masalindunyasi
-
Arkadaşlar yerei değil ama ist anadolu yakası bildiğiniz bir yer var mı sünnet için....7 aylığız pipi ucumuz kapandı kapancak
canım benim olumunda kapalıydı 4 aylıkken yaptırdım normal devlet hastanesinde üroloji bölümünde yaptırdım genel anestezi ile mmmm miss çok şukür bir haftada iyileşti .. geçmiş olsun sanada...
canım gözünaydınolsun diyeyim sana....ama ben anestez
i istemiyorum,tam kapalı değil şimdilik erteledik bakalım ne zaman gidicek bizimki
Sagol canim ... Bizim bi tek delik vardi . Anestezi dedigim sadece pipisi uyusturuldu .. O kadar bayiltmadilar yani .. Sizde fazla vakit kaybetmeden kurtulun bence
devlet hastaneleri genel anesteziyle komple uyuytuyorlar dediler bize tıesdık....hangidevlette yaptırdınız canım
Biz sakaryadayiz toyota sa acil hastanesinde yaptirdik . Doktorumuza anestezi istemedigimi soyledim oda olur dedi . Masallah sesi bile cikmadi oglusumun yapip sunneti verdi kucagima .. İki saate ciktik evimize
Ne güzel sevindim sorun yaşamadığınıza,darısı başımıza inşallah.
Amin canim insallah . Aklinda olsun sunnetten sonra soyle yaptim ben kagit bardaklar varya onlari ortada ikiye bolerek diplerini kestim . Pipisinin uzerine koyup bezini oyle kapatiyodum . Boylece pipisi boslukta kaliyordu bir yere degmden cabucak iyilesti .. Her acisimda battigon dokuyodum bide oda cabuk kuruttu .
Eki Görüntüle 1104027 Eki Görüntüle 1104028 iste boyle canim
canımmmmmm ya fotoda çekmişin çok sağol ben de diyom plastiği nasıl sarayım pipiye:))tamam temin ederim öncesinde teşekkür ederim çok çok
canım benim olumunda kapalıydı 4 aylıkken yaptırdım normal devlet hastanesinde üroloji bölümünde yaptırdım genel anestezi ile mmmm miss çok şukür bir haftada iyileşti .. geçmiş olsun sanada...
Genel demisim yanlis olmus lokal diycektim 😜😜
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?