Sünnet oglum sunnet oldu :)

dudy8906

Yok bir sitemim hayatta hersey kismet
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
149
60
35
Arkadaslar merhaba oncelikle Allah hepimizin ve cocuklarimizin yyardimcisi olur ins benim sorum benim oglum persembe gunu sunnet oldu.sunnetten sonra sargisi vardi ertesi gu sargiyi cikarttilar.yatarken bez bagliyodum.3. Gunu bez yapistigi icin cikartirken bi miktar kanamasi oldu ve durdu dr. Bize sabah aksam surmek icin goz kremi vermisti simdi ben bu kremi surdugumde kanamasi olur die korkuyorum.sizce krem suruyorum die yumusayip kanamasi olur mu arkadaslar?

krem muhtemelen antibiyotikli kremdir. kullanmazsanız enfeksiyon gelişebilir. ama bence sünneti yapan doktoru arayıp sorun mutlaka. ama krem yumuşattığı için kanama olmaz. kuruyup yapıştığı için olur.

Cokk tsk ederimm evet krem antibiyotikli krem dru aricam cok saol :))

Kremi sürmezseniz kurumaz ve iyileşmez. Kremi iyice yedirdiğinize emin olarak sürün ve sakıncası yoksa pipiyi kapatmayın çok fazla. Açıkta durdukta çok daha hızlı iyileşiyor.

Kremi sürmezseniz kurumaz ve iyileşmez. Kremi iyice yedirdiğinize emin olarak sürün ve sakıncası yoksa pipiyi kapatmayın çok fazla. Açıkta durdukta çok daha hızlı iyileşiyor.
Tsk ederim cvp icin oglum sunnet olali 6 ay kadar oldu cok sukur iyilesti artik ama yinede sagolun :)

Arkadaslar merhaba oncelikle Allah hepimizin ve cocuklarimizin yyardimcisi olur ins benim sorum benim oglum persembe gunu sunnet oldu.sunnetten sonra sargisi vardi ertesi gu sargiyi cikarttilar.yatarken bez bagliyodum.3. Gunu bez yapistigi icin cikartirken bi miktar kanamasi oldu ve durdu dr. Bize sabah aksam surmek icin goz kremi vermisti simdi ben bu kremi surdugumde kanamasi olur die korkuyorum.sizce krem suruyorum die yumusayip kanamasi olur mu arkadaslar?
Merhaba sunnet konusunu araştırırken sizinkini buldum uzun süre olmuş ama hayırlı olsun sünneti benimde oğlum bugün sunnet oldu 7 aylik 5 saat oldu ama hala çişini yapmadi sizin oglunuz kaç aylik ti çişini yaptımi hemen cevap lütfen

Merhaba sunnet konusunu araştırırken sizinkini buldum uzun süre olmuş ama hayırlı olsun sünneti benimde oğlum bugün sunnet oldu 7 aylik 5 saat oldu ama hala çişini yapmadi sizin oglunuz kaç aylik ti çişini yaptımi hemen cevap lütfen
Benim oğlum 4 aylık bizde geçtiğimiz Pazartesi sünnet olduk. Çok zor bir süreçmiş cidden. Fucidin krem kullanıyor musun bebek nasıl tepki veriyor, sürerken çok ağlıyo krem yakıyor mu acaba ?

Offf benim oglumda haftaya olucak 8 aylik derdim lokal mi anestezi mi sonrasindada bu yazdikalriniz sanirim insan korkuyor.

Offf benim oglumda haftaya olucak 8 aylik derdim lokal mi anestezi mi sonrasindada bu yazdikalriniz sanirim insan korkuyor.
Yani sabır isteyen bir süreç, ama ilerde daha zor oluyormuş. Sadece 1 hafta sabredeceksin sonra iyiki diyeceksin :) ve tabiki lokal

En güzeli yenidoğan sünneti ağrı acı hiissi olmuyor
Herkese tavsiye ederim
Tabi anne olmak güçlü olmayı gerektirir
Pansumanını ve kremeleme işini anne kayınvalide eş gibi yapabilecek biri varsa ne ala :)

Benim oğlum 4 aylık bizde geçtiğimiz Pazartesi sünnet olduk. Çok zor bir süreçmiş cidden. Fucidin krem kullanıyor musun bebek nasıl tepki veriyor, sürerken çok ağlıyo krem yakıyor mu acaba ?
Canim geçmiş olsun bebegin nasıl oldu bizim 8 gün oldu çok az şişlik kaldı ama çok rahat geçti geçmiş ama yazayım gene sadece furacin kullandık 5.gun bıraktım ılık suyla bonyo yaptırdım o gün ipleri düştü sunnet kilodu giydiriyodum onuda 5. Gün bıraktım

Canim bebegin sunnet oldumu bilmiyorum ama hiç düşünmeden yaptı büyüdükçe zorlaşıyor büyük oğlumu 1 buçuk yaşında yaptırdım yürüyorum falan çok zordu bebegimde 7 aylik çok rahat geçti

Çok şükür
Canim geçmiş olsun bebegin nasıl oldu bizim 8 gün oldu çok az şişlik kaldı ama çok rahat geçti geçmiş ama yazayım gene sadece furacin kullandık 5.gun bıraktım ılık suyla bonyo yaptırdım o gün ipleri düştü sunnet kilodu giydiriyodum onuda 5. Gün bıraktım
Çok şükür Bizimde geçti ya 3-4 gün zor geçti sonra toparlandık, evt az şişlik var zamanla düzelirmiş o da.
Bizimki dikişsiz sünnetti zaten yıkamak serbestti hep :KK66:

Arkafaslar gec gordum yazdiklarinizi ama yinede soliyim benim oglum dogustan sunnetliydi sonradan deri sarkma yapar dediler 1.5 yasinda ameliyat oldu 3 yasindada kalan parca alindi tam olarak sunnetinjli oldu ben havettepede yaptirdim cocugunu uyuttular sonrada ayilmasina yakin da lokal yaptilar agrisi olmasin die cok sukur agrisi olmadi hicc ama krem fln surerken etkinmisti goruntusunden baya zor alisti ama simdi iyi sukur ilk 1 hafta zor oluo ama kucukken yaptiran arklar gercekten iyi yapmislar bu yaslarda yat desende soz dinlemiolar cunku :))

Geçmiş olsun:nazar: benim oğlum 6 yaşındaydı sünnet olduğunda. Yarınsı gün hemen ayaklanmıştı.:emir_bebek:

Kremi sürmezsen hem enfeksiyon olur hem de ucundaki bez bandaj düşmez canım. Kremi doktorun söylediği zamanlarda bol bol sür kanamaya sebep olmaz. Aksine iyileşmesini hızlandıracaktır.

Kızlar konu kapanali bayaaaaa olmuş ama oğlum üç gün önce sunnet oldu 1.5 yaşında çok zor geçti hala da zor bide kasinti derdi çıktı basimiza kasinti icin neler yaptınız ne kadar sürer açaba bu kasinti derdi tecrübeli anneler yardım lütfen:KK43:

Kızlar konu kapanali bayaaaaa olmuş ama oğlum üç gün önce sunnet oldu 1.5 yaşında çok zor geçti hala da zor bide kasinti derdi çıktı basimiza kasinti icin neler yaptınız ne kadar sürer açaba bu kasinti derdi tecrübeli anneler yardım lütfen:KK43:
İyileştiği için kaşınıyor en fazla 1 gün sürer, unutturmaktan başka çareniz yok :KK43: dikişsiz sünnet ise yani su serbest ise bol bol duş aldırın orası ıslanınca çok rahatlıyor

Arkadaşlar benim üç oğlum var üçüde sünnet olmadı üçünü birden yaptırsam çok zorlanırmiyim çocuklarımın en büyüğü 4yaşına gidecek ikincisi 2 yaşına girecek üçüncü ise şuan 8aylık ne yapsam ki ?

Arkadaşlar benim üç oğlum var üçüde sünnet olmadı üçünü birden yaptırsam çok zorlanırmiyim çocuklarımın en büyüğü 4yaşına gidecek ikincisi 2 yaşına girecek üçüncü ise şuan 8aylık ne yapsam ki ?
Askında sünnet yeni yöntemle yapılınca çok Bi zorluğu olmuyor, sadece iyileşene kadar huzursuz oluyorlar. Ama hepsinin nazını Nasıl çekeceksiniz

X