Oğlum sürekli bilgisayar başında...

sudenur70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
8
0
1
55
Merhaba hanımlar,

Bu konuda benden başka da muzdarip olan illa vardır diye bi şansımı deneyim dedim. Oğlum çok fazla bilgisayar oyunu oynuyo. Sürekli bilgisayarın başında. Okuldan geldiği gibi bilgisayar. Uykusu, yemeyi genel sağlığından da korkuyorum. Söküp bir kenarda tutmak da istemiyorum polisiye davranmış olmamak için, hem bi de kendimiz de kullanıyoruz. Böyle bir sorunu olan var mı?Nası baş ediyosunuz? Dün kotayı doldurmuş bi de, daha 10 gün var faturaya. Var mıdır bunun bi çözüm yolu?

Çok teşekkürler şimdiden.

him buyukmus, tam ergenlik çagi
gelecek yorumlari merak ediyorum bende bakayim
benim çcouklarim daha kuçuk kapatinca bilgiysrai itiraz haklari yok ama ilerde nolur bilmem

MaRaL_ MaRaL_ Eskiden laf dinliyordu tabi. Şimdilerde hiç. Kızıyo sinirleniyo bu sefer hiç bir şey yapmıyo. Yemeğe de gelmiyor böyle olunca.

13 yaş çokta üzerine gidilmemesi gereken bir yaş .

Özellikle ceza ile .

O yüzden pc yi komple kaldırmamanız doğru karar .

Spor faaliyeti var mı ?

Yaşı gereği mutlaka artık bir spor dalı ile uğraşmalı.

Özel olması gerekmez . Hemen her belediyenin santranç, basketbol vs... kursları var .

Hem enerjisini atar , hem faydalı bir meşgalesi olur .

Onun dışında da tavsiyem ... bol bol konuşun .

Dertleşin , sohbet edin .

Gün gün 1 saat bile aşağıya inse pc vakti , kardır .

Merhaba hanımlar,

Bu konuda benden başka da muzdarip olan illa vardır diye bi şansımı deneyim dedim. Oğlum çok fazla bilgisayar oyunu oynuyo. Sürekli bilgisayarın başında. Okuldan geldiği gibi bilgisayar. Uykusu, yemeyi genel sağlığından da korkuyorum. Söküp bir kenarda tutmak da istemiyorum polisiye davranmış olmamak için, hem bi de kendimiz de kullanıyoruz. Böyle bir sorunu olan var mı?Nası baş ediyosunuz? Dün kotayı doldurmuş bi de, daha 10 gün var faturaya. Var mıdır bunun bi çözüm yolu?

Çok teşekkürler şimdiden.
arkadan kablonun birini söküp saklayın

Ben direk modemi söküyorum. Lazım olduğunda tekrar takıyorum. Baya bi zor oluyo tabi bu yüzden uzun zamandır başka bir çözüm arıyorum ama daha bişi bulamadım. Şimdilik böyle idare ediyoruz işte ailecek :)

Merhabalar Sanırım buraya yazmam gerekiyor tam emin olamadım. Benim bi oğlum bi de kızım var. oğlum 14 yaşında kız 12. İkisi de bağımlı gibi internet kullanıyor - oğlan sürekli oyun oynuyor, kızım da fbde instagramda filan takılıyor. kızımla birlikte bile instagramda geziyoruz bazen ancak oğlan napıyor ne oynuyor bilmiyorum sürekli birşeyler yapıyor kalk diyince kızıyor, yat uyu diyince bi dk bi dk diyo ondan sonra bir saat daha. wifinin şifresini değiştirdiğimde sinirleniyor bigün küstü yemek yemek istemedi şifreyi verince geldi yedi. Git gide daha da agresifleştiğini hissediyorum.

Bazen sinirden bi tuş gibi bişi istemiyor değilim böyle tıklayınca interneti kapatsın tıklayınca açsın. Bakalım illa vardır ama böyle birşey neler neler var bu mu olmayacak

Bazen sinirden bi tuş gibi bişi istemiyor değilim böyle tıklayınca interneti kapatsın tıklayınca açsın. Bakalım illa vardır ama böyle birşey neler neler var bu mu olmayacak
modemi kaapatinca internet olmazki
yada faturasini odemeyince :)

Merhabalar Sanırım buraya yazmam gerekiyor tam emin olamadım. Benim bi oğlum bi de kızım var. oğlum 14 yaşında kız 12. İkisi de bağımlı gibi internet kullanıyor - oğlan sürekli oyun oynuyor, kızım da fbde instagramda filan takılıyor. kızımla birlikte bile instagramda geziyoruz bazen ancak oğlan napıyor ne oynuyor bilmiyorum sürekli birşeyler yapıyor kalk diyince kızıyor, yat uyu diyince bi dk bi dk diyo ondan sonra bir saat daha. wifinin şifresini değiştirdiğimde sinirleniyor bigün küstü yemek yemek istemedi şifreyi verince geldi yedi. Git gide daha da agresifleştiğini hissediyorum.
çok uzuldum bi uzman yardimi alsaniz faydasi olurmuki
benimkiler kuçuk kaladirabiliyorum ama sanki sizde bi an kendimi ve çcouklarimi gordum
çok korkuyoirum çocuklarin ergen liklerinden :(

bir karikatur gibi bisey gormustum
kuçuk kenn çocuk annesine geliyoprdu bisey sormak için annesi bi dk sonra falan diyordu
çocuk buyyunce annesi geliyordu kapisina çocuk sonra diye geçistiriyrodu :(

bir karikatur gibi bisey gormustum
kuçuk kenn çocuk annesine geliyoprdu bisey sormak için annesi bi dk sonra falan diyordu
çocuk buyyunce annesi geliyordu kapisina çocuk sonra diye geçistiriyrodu :KK43:

O kadar korkulacak bir durum değil canım ergnelik herkes geçti sonuçta o dönemden sadece şu internet işinde beni rahatsız eden durum çocuğun ders çalışması lazım uyku uyuması lazım yemek yemesi lazım git gide zayıflıyor iyice, spora başlatıcam uzun süredir aklımda da onun da bir çözüm olacağını düşünmüyorum sonuçta yine eve geldiğinde direk bilgisayar başına geçecek.

merhaba facebookta "iki çocuklu anne günceleri" isimli bir grubumuz var. konuşup dertleşmek amaçlı kurduk.Bir göz atın isterseniz...

Back
X