- Konu Sahibi runforestrun
-
süppeeer:)Ben de istiyorum. Evet çok zor, anneye bazı durumlarda zulüm. Ama çok çocuk iyidir. :)
Seni çok iyi anlıyorum benimkiler de ikiz biri yatıyo diğeri kalkıyo Allah hepimizin yardımcısı olsunkızlar halinize şükredin:)
benim kuzularım ikiz ve ilk 2-3 ay kadar biri gece biri gündüz uyudu , ben ne zaman uyudum günde toplam 1 saat oda her gün değildi, abartı gibi gelebilir ama çevremdekiler bile şaşıyordu eşimle bana nasıl ayakta kalıyoruz diye, Mevla yardım ediyor işte.
3. ayımızda fizik dr egzersiz vermişti (başka sebeplerden) o biraz yordu kuzularımı, birde bu gece gündüzü algılama kanımca metabolizmayla alakalı , yani herkesinki farklı oluyor. kimi 1 ayda algılıyor, kimi 6 ayda.
en iyisi bebişiniz uyurken sizde uyuyun, zaten zamanla kendiliğinden düzene girecektir
yaa Allah bağışlasın, sanırım ikiside erkek foto nun altında yazılana bakılırsa :)Seni çok iyi anlıyorum benimkiler de ikiz biri yatıyo diğeri kalkıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet ikisi de erkek:)yaa Allah bağışlasın, sanırım ikiside erkek foto nun altında yazılana bakılırsa :)
kaç aylıklar:)Evet ikisi de erkek:)
Sekiz aylık lar Benimkilerden de biri hiç uyumuyo olur olmaz herşeye uyanıyo ağlayarak hemde ama diğeri uslu elhamdülillahkaç aylıklar:)
Sekiz aylık lar Benimkilerden de biri hiç uyumuyo olur olmaz herşeye uyanıyo ağlayarak hemde ama diğeri uslu elhamdülillah
ahhh kıyamam ben onlara :) resimlerimi onlar çok şekerler maaşalllah:) canım uyku konusunda zor zamandasın, nedeni henüz bedensel ve beyinsel tam yorulmuyorlar, renkleri, sayıları, nesneleri öğretircesine göstermen tavsiyemdir beyi yorulursa daha iyi uyuyorlar, birde emekleme ve sıralamadan sonra uykular derinleşiyor , yoksa öncesinde benimkiler parmağım çıtlasa uyanıyorlardı:)Sekiz aylık lar Benimkilerden de biri hiç uyumuyo olur olmaz herşeye uyanıyo ağlayarak hemde ama diğeri uslu elhamdülillah
bana sordunuz sanırım, benimkiler 3,5 yaşındalar canım ama sanki ergen modundalar:) kapılar çarpıyor sehpalar havada uçuşuyor:)Sizinkiler kaç aylık
Benim oğlum da 13 aylık canım ve geceleri çok az uyuyor,bende senin gibi bazen çok strese giriyorum bazen de amaan bir daha mı bebek olacak diyip kalkıp oynuyorum onunlaBenim oğlum 15 aylık, hala uyumuyor. Sorunlu bir bebek değil ama uykuyu sevmiyor. doğduğunda da böyleydi. Artık alıştım.Sadece bazen uyksuuzluktan çok mutsuz oluyorum çünkü çalışıyorum. Sonra halime şükredip, uyumadığı gecelerde onu öpücük yağmuruna tutuyorumn.
Şimdiki çocuklardan korkulur:) bende çok daralıp bunalıyorum ama burdaki arkadaşlar sayesinde hafifledim biraz sağolsunlar.arkadaş gibi olumlu yönlerinden bakıyorum bi daha asla bebek olmucak lar.bana sordunuz sanırım, benimkiler 3,5 yaşındalar canım ama sanki ergen modundalar:) kapılar çarpıyor sehpalar havada uçuşuyor:)
ahhh kıyamam ben onlara :) resimlerimi onlar çok şekerler maaşalllah:) canım uyku konusunda zor zamandasın, nedeni henüz bedensel ve beyinsel tam yorulmuyorlar, renkleri, sayıları, nesneleri öğretircesine göstermen tavsiyemdir beyi yorulursa daha iyi uyuyorlar, birde emekleme ve sıralamadan sonra uykular derinleşiyor , yoksa öncesinde benimkiler parmağım çıtlasa uyanıyorlardı:)
Evet onlardı benim Tosuncuklar:) evet ya nefes bile alamıyorum yanlarında uyancaklar diye. Bide birbirlerini uyandırıyor lar tabi ağlayarak. Odalarını ayır diyolar ama evim müsait değil olsa bile ayrı olmaları doğru mu Sizceahhh kıyamam ben onlara :) resimlerimi onlar çok şekerler maaşalllah:) canım uyku konusunda zor zamandasın, nedeni henüz bedensel ve beyinsel tam yorulmuyorlar, renkleri, sayıları, nesneleri öğretircesine göstermen tavsiyemdir beyi yorulursa daha iyi uyuyorlar, birde emekleme ve sıralamadan sonra uykular derinleşiyor , yoksa öncesinde benimkiler parmağım çıtlasa uyanıyorlardı:)
hayır canım ayrı olmaları hiç doğru değil, birbirlerini görmeyince dahada huzursuz oluyorlar.Evet onlardı benim Tosuncuklar:) evet ya nefes bile alamıyorum yanlarında uyancaklar diye. Bide birbirlerini uyandırıyor lar tabi ağlayarak. Odalarını ayır diyolar ama evim müsait değil olsa bile ayrı olmaları doğru mu Sizce
sakın bunalma , az daha büyüsünler hiç canın sıkılmıcak, arkadaş olucaklar sana, hele aralarındaki diyaloğu görünce bütün yorgunluğun gidecek:)) müthiş bişeyler:))Şimdiki çocuklardan korkulur:) bende çok daralıp bunalıyorum ama burdaki arkadaşlar sayesinde hafifledim biraz sağolsunlar.arkadaş gibi olumlu yönlerinden bakıyorum bi daha asla bebek olmucak lar.
Evet dediğiniz gibi çok sık kalkıyorum o zamanda aynı anda yatınca bende uyuyorum işim varsa yapıyorum falan.hayır canım ayrı olmaları hiç doğru değil, birbirlerini görmeyince dahada huzursuz oluyorlar.
birde ağlayıp birbirlerini uyandırmaları aslında anne için bi yerde avantaj yoksa biri uyuyor biri uyanıyor olunca anne dinlenemiyor ve daha gergin oluyor insan. birde bi arada uyurlarsa birbirlerini uyandırsalarda uykular daha çabuk düzene giriyor, yoruluyorlar sanırım. odalarını ayıranlar benden daha fazla zorlanmışlar.
İnşallah o günler iple çekiyorumsakın bunalma , az daha büyüsünler hiç canın sıkılmıcak, arkadaş olucaklar sana, hele aralarındaki diyaloğu görünce bütün yorgunluğun gidecek:)) müthiş bişeyler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?