Oğlum uyumuyorrr

Babaocagi

..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
1.197
640
73
Artık ne yapicam bilmiyorum oğlum uyumak nedir bilmiyor geceleri 14 ayının içinde bi gece yatıp sabah kalktiğı olmadı sallamaktan sittt demekten yoruldum ne yaptıysam olmadı dayanacak gücüm kalmadı hamileyim şuan ve hiç dayanamıyorum ne olur bi akıl verin napim ben deneyimli anneler

Artık ne yapicam bilmiyorum oğlum uyumak nedir bilmiyor geceleri 14 ayının içinde bi gece yatıp sabah kalktiğı olmadı sallamaktan sittt demekten yoruldum ne yaptıysam olmadı dayanacak gücüm kalmadı hamileyim şuan ve hiç dayanamıyorum ne olur bi akıl verin napim ben deneyimli anneler
Uyutma bırak dolansın odada sen yat dinlen
Beslenmeyi reddetmiyorsa besle
Kendi kendine uyumayı öğrenme zamanı gelmiş de geçiyor

Çocuk doktoruyla görüşmek yardımcı olur mu acaba? Allah yardımcın olsun, hemde hamilesin zordur çok :( yardım edecek kimse de yok dimi?

Kendi haline bırakmayı denedin mi hiç. Bırak dolansin sen uzan elbet pes edip uyur diye düşünüyorum.
Gündüz uykusu nasıl?

Bu arada kızım da agustos 2016 dogumli. Görüldüğü üzre hamileyim de. Uyku konusunda cokkkkkkkkkkkk çektim. Günlerce hic uyumadigimi bilirim. Saat 2 lere 3 lere kadar uyanik kalip sabah erkenden ise gittim. Yeni yeni kendiliğinden uyumaya başladı. İnş böyle devam eder.

Uyku egitimleri var denediniz mi? Biraz arastirin, hangisinin cocugunuza uygun olduğuna karar verin ve uygulayın. Illa ki aglayacaktir :( ama yaşı kendi kendine uykuya dalmaya müsait. Buna izin vermeniz lazım. Her uyandiginda giderseniz, kendini teskin etmeyi ogrenemez

Benimde oğlum böyleydi ne yer ne içer ne uyur kendim hasta olmuştum artık sonra bir dr gittim anlattım durumu allah razı olsun ondan dediki acıkınca yer üstüne düşme uykusu gelince mecbur uyuyacak böyle seni oyuncak etmiş dedi gerçektende öyle oldu kardeşim sende kafana takma biraz zaman ver kendi haline bırak bak nasıl değişiyor umarım herşey gönlünce olur rabbim kuvvet versin inşallah kardeşim

Pedagog yardımı al. Ciddiyim valla. Ben sinir krizi geçiriyordum artık o dereceye gelmiştim. Çok faydasını gördüm

Önemsememek en güzeli. Sen isteyince uyumuyor sadece gündüz uyutma çok fazla gece bırak dolaşsın zorlama. 16 aylık oglum var 21 haftalık hamileyim. Ilk 13 14 ay gecede 10 kere kalkardı sonra saldım gitti uyumazsa uyumasın dedim. Yeni yeni uyuyor.

Benimkide iki bucuk yasinda sabah 8 gibi kalkar ogle uykusu yok 9 gibi uyur gece uc dort kere su der ictiginden degil aliskanlik haline getirdi arada bir niloya diye tutturur gina geldi banada:)

Hepinize teşekkürler cevap verdiğimiz için inanın ki herşeyi denedim olmuo uykuya dalma problemi var ve az uyku yetiyor zamanla düzelir diyolar inşallah düzelecek.

Önemsememek en güzeli. Sen isteyince uyumuyor sadece gündüz uyutma çok fazla gece bırak dolaşsın zorlama. 16 aylık oglum var 21 haftalık hamileyim. Ilk 13 14 ay gecede 10 kere kalkardı sonra saldım gitti uyumazsa uyumasın dedim. Yeni yeni uyuyor.
Bu dediğinizi de denedim ama o bile sinirlerimi bozmaya başladı artik siz hamileyken emzirdiniz mi

Bu dediğinizi de denedim ama o bile sinirlerimi bozmaya başladı artik siz hamileyken emzirdiniz mi
Evet hala devam ediyorum. Yani çok çok zor. Zaten yeni bebekte gelecek diye insan iyice stres yapıyor. Allah yardımcımız olsun.

Evet hala devam ediyorum. Yani çok çok zor. Zaten yeni bebekte gelecek diye insan iyice stres yapıyor. Allah yardımcımız olsun.
Amin hepimize yardımcımız olsun. Hamileyken sakıncalı kes diyolar ama bi sakıncası var mı emzirmesin bende sadece çok kusma bulantı halsizlik falan yapio

Benimde oğlum böyleydi ne yer ne içer ne uyur kendim hasta olmuştum artık sonra bir dr gittim anlattım durumu allah razı olsun ondan dediki acıkınca yer üstüne düşme uykusu gelince mecbur uyuyacak böyle seni oyuncak etmiş dedi gerçektende öyle oldu kardeşim sende kafana takma biraz zaman ver kendi haline bırak bak nasıl değişiyor umarım herşey gönlünce olur rabbim kuvvet versin inşallah kardeşim
Sağol canim inşallah sanada Allah yardım etsin zaten tek bakıyorum bide stres aşırı var yeni bebekte geliyo daha zor olacak diyorum ama vardır Allah'ın bi bildigi

Uyku egitimleri var denediniz mi? Biraz arastirin, hangisinin cocugunuza uygun olduğuna karar verin ve uygulayın. Illa ki aglayacaktir :KK43: ama yaşı kendi kendine uykuya dalmaya müsait. Buna izin vermeniz lazım. Her uyandiginda giderseniz, kendini teskin etmeyi ogrenemez
Denedim baya bi uğraştık ama onuda tek yaptığımız için fazla bi sabir gösteremedim maalesef

Back
X