Oğlum uyumuyorrr

Hastalanınca ikimiz bir hastalanıyoruz şuan biraz ateşli dişlerinden galiba yine ondan uyuyamiyorum korkudan bayılmasam iyi bide bizim bebeklik döneminde zor geçti bi takım hastalıklarınız vardı doğumdan gelen zorluklar pesimizi bırakmadı.
Geçmiş olsun salgın da var biZde hastayız geçen hafta 39 Ateş gördük çok zordu valla

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolaylık versin al bebişi yanına sen belki seni istiyor yavrum tabi ki yine en iyisini sen bilirsin evladın için
Amin sagolun alıyorum zaten ama o kadar çok dönüyor ki ikimiz tekli yatağa sığmıyoruz yatak odamda yatırsam düşecek korkusuna basında bekliyorum uyumadan sarilsam dönmek istiyo uyamiyo 4 aylıktan beri yüzüstü yatiyo zaten bak oyle dediniz vicdan yaptım aglicam:(((

Amin sagolun alıyorum zaten ama o kadar çok dönüyor ki ikimiz tekli yatağa sığmıyoruz yatak odamda yatırsam düşecek korkusuna basında bekliyorum uyumadan sarilsam dönmek istiyo uyamiyo 4 aylıktan beri yüzüstü yatiyo zaten bak oyle dediniz vicdan yaptım aglicam:KK43:((
Sakın ağlama ben de ağlarım dur yazıyı paylaşayım
BEBEĞİN ODAYA İHTİYACI YOKTUR

Bebeğin odaya ihtiyacı yoktur en güzel oda dahi anne yatağından güven verici değildir.

Yenidoğanın en temel ihtiyacı güven duygusudur.

Bebeklik döneminde annesi her an yanında olan çocuk, derin bir güven duygusu edinir. Anneden ayrıldığında ise güvensizlik…

Zira doğduğunda anneye bağımlıdır yenidoğan… Ve bu bağımlılık hali iki yıl sürer…

Anneden ayrı kalmaya ve ayrı bir odada yatabilmeye duygusal gücü yoktur henüz.

Çocuk, emme dönemi bitene kadar anneyle birlikte yatmalıdır ki duyguları güçlensin.

Ebeveynler çok defa çocuk odalarını süsleyerek; ayıcıklar, pandalar koyarak çocuğu da o odada yatırırlar. Halbuki çocuğun süslü bir odaya değil, anne yanında güven duygusunu solumaya ihtiyacı vardır.

Pedagog Adem Güneş

Benim oğlum da 11 aylik. Doğduğu günden itibaren uyku problemimiz var. Eşim de ben de harap olduk. Gündüz 2 uykusu var geceleri her 40 dk da bir uyanır. Yani bu 12 defa demek... bir arkadas yazmış gece yatmadan muhallebi yapıp yedirip karnını iyice doyurmak gerek. Böylece acikma ihtimalini elemis oluruz. Ben gece agladiginda meme veriyorum bizim sorunumuz bu. Gece memeyi kesmeyi düşünüyorum yalnız şu anda diş sorunu var. Biraz rahatlasın memeden kesecegim hemen. Insalh kısa süre içinde düzene girer.

Benim oğlum da 11 aylik. Doğduğu günden itibaren uyku problemimiz var. Eşim de ben de harap olduk. Gündüz 2 uykusu var geceleri her 40 dk da bir uyanır. Yani bu 12 defa demek... bir arkadas yazmış gece yatmadan muhallebi yapıp yedirip karnını iyice doyurmak gerek. Böylece acikma ihtimalini elemis oluruz. Ben gece agladiginda meme veriyorum bizim sorunumuz bu. Gece memeyi kesmeyi düşünüyorum yalnız şu anda diş sorunu var. Biraz rahatlasın memeden kesecegim hemen. Insalh kısa süre içinde düzene girer.
Sadece gece Nasıl keseceksiniz ki gündüz emen Bebek gece de isteyecek bulamayınca daha fena ağlayacak

Back
X