canım ne kadar da akıllıymış nazarlardan uzak :)
içim ezildi inan aynı şeyleri yaşıyoruz. benim de oğlum yakında 3.5 olacak. bir anneannede bir babaannede. çok üzülüyorum ama ben de çalışmak zorundayım. 1.5 yıldır çalışıyorum daha yeni yeni bu duruma alışmaya başladı. önceden sabah uyanıp beni yanında göremeyince bile feryadı basıyordu, annem anlatırdı nasıl ağladığını "anne anne" diye
benim de şu anki işim çok rahat, evime çok yakın. bazen annem yanıma getirir öpüşürüz koklaşırız parka gider sonra anneannesiyle. eve dönüşümde mutlaka bişey alırım (bir sakız bile olsa) "bak bitanem bugün çalıştım para kazandım sana bunu aldım" derim çok sevinir. böyle böyle alıştı. ama hala istisnasız her gece sorar "anne yarın işe gidecek misin" diye. "evet" dediğimde of puf yapar yüzünü buruşturur alır sarılırım ona sıkıca, yine başlarım anlatmaya, "oğlum bu yüzden oğlum şu yüzden" diye :)) benim oğlum da çok duygusal. günde 50 kere "seni çok seviyorum anneciğim" der, erir biterim :)
eylül'de anaokuluna gidecek. o yüzden çok seviniyorum. en azından yokluğumu daha az hissedecek.
onlar bizim meleklerimiz. canımız feda olsun ama daha rahat yaşamaları için çalışmak zorundayız ne yazık ki. hiç takma kafana canım. mutlaka alışacak. zaten anlatıyorsun, anlat canım bıkmadan usanmadan. elbet anlayacak.