Oğlum ve ergenlik

Bir ara böyle benzer bir konu vardı, ben o konuya yorum yapmıştım, sonra ne alakaysa o konuya yorum yapan başka birisi (pembe profil resimli) bana mesaj attı, konu sahibi oğluyla ilgili bana böyle böyle mesajlar attı diye. Oğlum sapık resimlerimi çekiyor, bana ilgisi var vs diye mesajlar atmış alakasız kişilere. Attığı bu üye de safça cevap vermiş 😂 Screenshotları da bana yolladı, neden bilmiyorum, sonra da "beni de erkek zannediyorlar ama istersen kanıtlayabilirim" filan dedi, birlikte mi çalışıyorlar anlamadım, epey kafam karışmıştı. Emin değilim tabii, o yüzden nickini karaladım. Bu da böyle bir kk anısı...

Eklentiler

• Screenshot_20221115-010741.webp
    Screenshot_20221115-010741.webp
    23 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20221115-010807.webp
    Screenshot_20221115-010807.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20221115-010830.webp
    Screenshot_20221115-010830.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 97
Bir ara böyle benzer bir konu vardı, ben o konuya yorum yapmıştım, sonra ne alakaysa o konuya yorum yapan başka birisi (pembe profil resimli) bana mesaj attı, konu sahibi oğluyla ilgili bana böyle böyle mesajlar attı diye. Oğlum sapık resimlerimi çekiyor, bana ilgisi var vs diye mesajlar atmış alakasız kişilere. Attığı bu üye de safça cevap vermiş 😂 Screenshotları da bana yolladı, neden bilmiyorum, sonra da "beni de erkek zannediyorlar ama istersen kanıtlayabilirim" filan dedi, birlikte mi çalışıyorlar anlamadım, epey kafam karışmıştı. Emin değilim tabii, o yüzden nickini karaladım. Bu da böyle bir kk anısı...

Şikayet ettiniz mi ikisini de?

Merhaba hanımlar benim 14 yaşında bir oğlum var , fakat öz annesi ben degilim süt annesi sayılırım fakat öz oğlum gibi seviyorum 1000 canım olsa bin tanesini veririm onun için, oğlum 13 yaşına kadar İngilterede büyüdü. Benim size soruma gelince özellikle 12-14 yaşında erkek çocukları olan annelere sesleniyorum yeni ergenliğe giren çocuklarınızın herşeyiyle ilgileniyorsunuz degilmi
Bende o yaşta çocuğu olan bı anneyim ama kendi ihtiyaçlarını kendiis gideriyor zaten. Siz tam olarak neyi sormak istediniz anlayamadım ben.

Back
X