Oğlum ve hastaligi

O
Gecmis olsun bilgim yok ama etrafimda kucuk cocuklu cok sohbet arasinda bayanin biri cocugun mosmor oldugunu yaninda bulunan baska bi kisini cocugun yuzune uflediginden bahsetmisti ortamdakiler bunun cok cok zararli oldugundan bahsedilmisti bilginiz olsun bu yuze uflemeyi bi arastirin nefesi kesiyor
O an korkudan ne yapacağımızı şaşırıyorum inanın yüzüne üflemesem kendine gelmeyecek gibi

Beb
Süt ya da başka bir besin alerjisi olabilir diye düşünüyorum. 3 çocuğum var üçünde de süt alerjisi yaşadık ve hepsinin vücut tepkisi başkaydı. Sadeece birinin kakası mukuslu ve kanlı oldu. Üniversiteye gidin muhakkak
Bende süt alerjisinden şüpheleniyorum ama doktor ısrarla yok dedi bi alerji testi yapsalardı belk var belki o yüzden iyi bir yere götürmeyi düşünüyorum

Cok cok gecmış olsun
Hemen kardıyolojıye goturmenızı tavsıye ederım genellıkle kucuk sehırlerde cocuk kardıyolojısı yok buyuk sehırlerde bulabılırsınız
Lutfen ıhmal etmeyın hrmen gıdın

Arkadaşlar yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim bugün çok guzel bir dokotora gittim ve oğlum da boğmaca olduğunu söyledi takibe aldı boğmaca 3 evreymis başlangıç en şiddetli bölüm ve bitiş mis biz en şiddetli bölümün sonuna gelmişiz ilaç verdi dua edin insallaj kolay atlatsın yavrum

Arkadaşlar yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim bugün çok guzel bir dokotora gittim ve oğlum da boğmaca olduğunu söyledi takibe aldı boğmaca 3 evreymis başlangıç en şiddetli bölüm ve bitiş mis biz en şiddetli bölümün sonuna gelmişiz ilaç verdi dua edin insallaj kolay atlatsın yavrum

Geçmiş olsun. Bazı doktorlara çok kızıyorum. Ne olduğunu anlamadıysan başka doktora danış ya da hastayı başka doktora gönder. Sende insansın nihayetinde her şeyi bilmek zorunda değilsin. Bilemedin diye kimse sana kızmaz ama hasta çocuğa bir şeyi yok dersen yanlış yaparsın.

Geçmiş olsun. Bazı doktorlara çok kızıyorum. Ne olduğunu anlamadıysan başka doktora danış ya da hastayı başka doktora gönder. Sende insansın nihayetinde her şeyi bilmek zorunda değilsin. Bilemedin diye kimse sana kızmaz ama hasta çocuğa bir şeyi yok dersen yanlış yaparsın.
cokk var öyle farkında olmadan bi canı tehlikeye atıyorlar biseyi yok yok deyip gönderiyolar halbu ki hepsine de boğmaca olabilir mi diye sordum

Back
X