- 3 Şubat 2018
- 37
- 20
- 8
- 29
- Konu Sahibi O bir anne 1
Gerekirse oraya da götürürüm tabiastım tek teshisle konmaz birsürü testi var. Bunun için KBB ye gidip baktir man lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekirse oraya da götürürüm tabiastım tek teshisle konmaz birsürü testi var. Bunun için KBB ye gidip baktir man lazim
Gercekten öyle sagolun ederim tabiInsallah birşey yoktur.
Insallah cocuktur yapar diyenler haklidir.
Şimdiden gecmis olsun. Bizi de haberdar edin
Geniz eti benimde aklıma geldi geniz akıntısı var diye acaba falan onu da bi doktoruyla konuşmam lazimCanm sen KBB ye de götür bide geniz etiyle bademcigine baktir büyükmu diye.
O an korkudan ne yapacağımızı şaşırıyorum inanın yüzüne üflemesem kendine gelmeyecek gibiGecmis olsun bilgim yok ama etrafimda kucuk cocuklu cok sohbet arasinda bayanin biri cocugun mosmor oldugunu yaninda bulunan baska bi kisini cocugun yuzune uflediginden bahsetmisti ortamdakiler bunun cok cok zararli oldugundan bahsedilmisti bilginiz olsun bu yuze uflemeyi bi arastirin nefesi kesiyor
Bende süt alerjisinden şüpheleniyorum ama doktor ısrarla yok dedi bi alerji testi yapsalardı belk var belki o yüzden iyi bir yere götürmeyi düşünüyorumSüt ya da başka bir besin alerjisi olabilir diye düşünüyorum. 3 çocuğum var üçünde de süt alerjisi yaşadık ve hepsinin vücut tepkisi başkaydı. Sadeece birinin kakası mukuslu ve kanlı oldu. Üniversiteye gidin muhakkak
Inşallah bi rahatlasa yavrumAllerjik astim olabilir. Hic endiselenmeyin ilaclarla rahatlarsiniz.Cocukluk cagi astimi cok sık goruluyor. Gecer ins.
Cok gecmiş olsun.. Rabbım tez zamanda şifasını versin İnşaALLAH.Inşallah bi rahatlasa yavrum
Sagolun eveet hu akşam randevu aldım goturucen hemenCok cok gecmış olsun
Hemen kardıyolojıye goturmenızı tavsıye ederım genellıkle kucuk sehırlerde cocuk kardıyolojısı yok buyuk sehırlerde bulabılırsınız
Lutfen ıhmal etmeyın hrmen gıdın
Arkadaşlar yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim bugün çok guzel bir dokotora gittim ve oğlum da boğmaca olduğunu söyledi takibe aldı boğmaca 3 evreymis başlangıç en şiddetli bölüm ve bitiş mis biz en şiddetli bölümün sonuna gelmişiz ilaç verdi dua edin insallaj kolay atlatsın yavrum
Allah şifasını versin..
Hangi ildesiniz ?
Geçmiş olsun. Bazı doktorlara çok kızıyorum. Ne olduğunu anlamadıysan başka doktora danış ya da hastayı başka doktora gönder. Sende insansın nihayetinde her şeyi bilmek zorunda değilsin. Bilemedin diye kimse sana kızmaz ama hasta çocuğa bir şeyi yok dersen yanlış yaparsın.
cokk var öyle farkında olmadan bi canı tehlikeye atıyorlar biseyi yok yok deyip gönderiyolar halbu ki hepsine de boğmaca olabilir mi diye sordumGeçmiş olsun. Bazı doktorlara çok kızıyorum. Ne olduğunu anlamadıysan başka doktora danış ya da hastayı başka doktora gönder. Sende insansın nihayetinde her şeyi bilmek zorunda değilsin. Bilemedin diye kimse sana kızmaz ama hasta çocuğa bir şeyi yok dersen yanlış yaparsın.
IstanbulAllah şifasını versin..
Hangi ildesiniz ?
Ilk bende öyle sandım ama değilmiş inşallah amiinnBen Kalp rahatsızlığı zannetmiştim.
Yeni gördüm yanıtınızı,
Umarım tez zamanda kurtulur yavrunuz.
Geçmiş olsun.