Doğuma Hazırlık Oğlum ve ismi 😔cok kararsizim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
2.155
5.691
88
32
Sevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??

😁aslında Ulaç içime en çok sinen işim ve yaşama bağlayan çocuk manasına gekiyormus mecazi olarak benimde hoşuma gitti eşimle anlaşmıştık kızı o koydu oğlanı ben koyacağım kismetse🤗ama bu iki isim arasında kaldım

Ulaç içinize çok çok sindiyse onu koyun duyulmamış bir isin olduğu için ilk herkesin tepkisi farklı olur sonra alışırlar

Ulaç içinize çok çok sindiyse onu koyun duyulmamış bir isin olduğu için ilk herkesin tepkisi farklı olur sonra alışırlar
Ya böyle heycanla mutlulukla bir isim seçiyorum herkes başka kafadan ses böyle hevesim kursağımda kalıyor Diğer isimlere o kadar takilmamistim ama yaklasik 1aydir Ulaç diye seviyorum oglumu😂

Ulaç anlamsiz uydurma gibi cagrisim verdi..ayaz da anlamsal olumsuz..cocuklariniza doga isimleri koymayin illa sirayet edebilir diye duymustum..biraz daha arastirsaniz...
Önümüzde zaman var belki fikrim değişir ama.bu kadar içime sinen bir isim daha yok

Back
X