- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi sedaaaaaaaaa
-
2+1 evde çok fazla içiçe olduğunuz için sıkıntı.
allah yardımcınız olsun. siz yaza kadar dişinizi sıkın bence.
kreşe de nerden baksanız 600-700 verceksiniz. asgari ücretten geriye ne kaldı zaten.
1500 krediye gidyo ewin giderleride ona göre ama herşeyin farkındayım cok zorlancaz benm psikolojim bozuldu
ikinizin toplam maaşı 2800 olsa 1500 ü kredi geriye kaldı 1300 tl.
kreş parası 500 olsa diyelim. geriye kalır 800 tl
doğal gaz su elektrik çocuğunuz küçük bez parası mama parası.
yani tamam kreş falan bunlar iyide hayatın gerçekleri de çok acımasız.
Arkadaşa katılıyorum 1500 krediye gidip geriye 1300 kalacaksa kreşe göndermeyin bir süre daha idare edin,kredi borcunun bitmesine çok mu var peki.offf yaa çok düşündürücü bi durum cıkmaza girdim inannırmısın
Ortalamanın üstünde bir maaş alıyorum, eşim emekli maaşı alıyor ayrıca dizilere filmlere gidip oynuyor. Evim kira değil. Fakat tüm bunlara rağmen ben bile krediyle ev alma olayından korkuyorum. 2 asgari ücretle nasıl cesaret ettiniz bu işe anlamış değilim.
Para olmayınca böyle sorunlar yığılır üst üste.
Ancak eşinizin ailesi neden sizle yaşıyor bunu anlamadım.
kv evi başka şehirde mi normalde?
offf yaa çok düşündürücü bi durum cıkmaza girdim inannırmısın
İşte o zaman da böyle konular açılır buraya. Tabiki borçlanıcaksınız tabi ki biraz sıkışacaksınız ama sizinki tam bi delilik olmuş. Bir çocuk varken, maaşlar asgari ücretken krediye girmek benim harcım olamazdı herhalde.borçlanmasak bişey sahibi olamayız hem kira fiyatlarıda neredeyse 800 lira biz baskasına değil kendi evimize ödüyoruz cesart edecen ki bişey sahibi olasın kaynamgil oğluma bakmak için bende kalıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?