- 28 Mayıs 2025
- 877
- 3.451
- 28
- 43
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Umarım tez vakitte tanısı konur şifasını bulur
Allah şifa versin
Umarım tez vakitte tanısı konur şifasını bulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akdeniz ateşi için yeni test verildi bekliyoruz sonucu gut da olmaz diye düşünüyorum çünkü et hiç yemiyorGeçmiş olsun ailevi Akdeniz Ateşi ve gut hastalığına bakıldı mi?
Çocuk doktoruna tekrar soracağım bunu da çok teşekkür ederimKonu hakkında hiç bilgim yok ama konu yukarıda kalsın diye ve geçmiş olsun demek için geldim umarım en kısa zamanda doğru tedaviye başlarlar. Allah şifa versin
Yalnız aklıma geldi acaba yediği bir şey dokunuyor olabilir mi? Saçma ama belki alerjik bir durum olabilir. Kardeşim ne zaman fındık yese ayağı kaşınır ve hafif şişme olurdu. Ödem farklı bir mevzu tabii ama aklıma geldi sadece. Belki sürekli yediği bir şey mesela yumurta gibi, süt gibi alerjiye ve şişmeye sebep oluyordur etkisi geçmeden tekrar yiyince aynı şey devam ediyordur.
Hacettepeye uzağım ama üniversite hastanesine gideceğim randevu alıp. Çok teşekkür ederimBenim 3,5 yaşındaki oğlumda 10 ay önce aniden diz kapaginda sislikle acile gittik 3 hafta hastanede kaldık bir çok tetkik yapıldı teshis konulamadi taburcu olduktan 5 ay sonra tekrar şişti bu sefer dizindeki şişlikte çok fazla enfeksiyon olduğu için ameliyat oldu yine teşhis yoktu en son romatoloji bölümü eklem romatizması teşhisi koydu aslında ilk hastaneye yatisinda da romatoloji bölümü bakmıştı bir şey yok demişti sonra eklem romatizması denildi teşhisi doğrulamak için Hacettepede bir çocuk romatologuna götürdüm evet eklem romatizması dedi şimdi haftalık iğne tedavisine başladık yani demem o ki başka bir göz daha görsün imkanınız varsa Hacettepeyi öneririm
Genetik test yapıldı sorduğunuz buysa yani birşey çıkmadı. Böbrek için çocuk doktoru gitmeyin birşey yok dedi. Ama tekrar gideceğim ben böyle durup beklemeyeceğim. Çok teşekkür ederim.Anladım WES testi var tüm genoma bakılan öyle bir tetkik yapıldı mı?
Böbreğinde kist vb durumlar var mı?
GATA3 mutasyonu varmış bunları şimdi araştırdım 10.kromozomda bir gen, işitme kaybı, artrit, böbrek patolojileri ile gidiyormuş.
Tabi bunları şimdi 5 dakikada baktıklarımla söyleyebiliyorum, kendi doktorları da araştırıyorlardır bir yandan eminim. Konuyu takip edeceğim inşallah bir sonuca bağlanır bir an önce.
O sıvıyı bir operasyon ile alamıyorlar mı? Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, konum taşınmazsa çok sevinirim
İşitme engelli bir çocuğum var yedi yaşında iki ay önce sol ayağı bilekten aşağısı şişti ve hiç inmedi o günden beri ödem var inmiyor.
Kaç kez çocuk doktoruna gittim testler yapıldı, kalp damar cerrahisine , çocuk kalp doktoruna , romatolojiye, ortopediye gittik. Bütün testler de sorun yok ama ayakta ödem var ve su görünüyor orda yani ultrason da. Kemikte veya kemiğe yakın değil diye ilaca da başlatmadı doktor hiçbir şey çıkmıyor en başta böbrek denildiği icin çocuk doktoru üç kez idrar tahlili yaptırdı ama protein kaçağı görünmüyor böbrek de değil dedi. İnanın ne yapacağım bilmiyorum en son Akdeniz ateşi testi yapıldı Ankara'ya yollandı belki dedi doktor. Şu ayak şiş öyle duruyor kuzum. Bazen yürürken zorlanıyor zaten çok yürütmüyorum bu halde ama çok üzülüyorum belki yaşayan bilen denk gelir diye sormak istedim . Şimdiden teşekkür ederim![]()
Yok almıyorlar maalesef, çok teşekkür ederimO sıvıyı bir operasyon ile alamıyorlar mı? Çok geçmiş olsun
Genetik bir durum olabilir mi acaba diye düşünüyorum benim de ayak bileğimin altı şiş geçmiyor aynı zamanda kabuk bağlamış gibi duruyor ama yürümekte hareketlerimde bir problem yapmıyor bence çocuğunuzun yürüyüşünü etkiliyorsa farklı bir ortepediye tekrar gidinMerhaba arkadaşlar, konum taşınmazsa çok sevinirim
İşitme engelli bir çocuğum var yedi yaşında iki ay önce sol ayağı bilekten aşağısı şişti ve hiç inmedi o günden beri ödem var inmiyor.
Kaç kez çocuk doktoruna gittim testler yapıldı, kalp damar cerrahisine , çocuk kalp doktoruna , romatolojiye, ortopediye gittik. Bütün testler de sorun yok ama ayakta ödem var ve su görünüyor orda yani ultrason da. Kemikte veya kemiğe yakın değil diye ilaca da başlatmadı doktor hiçbir şey çıkmıyor en başta böbrek denildiği icin çocuk doktoru üç kez idrar tahlili yaptırdı ama protein kaçağı görünmüyor böbrek de değil dedi. İnanın ne yapacağım bilmiyorum en son Akdeniz ateşi testi yapıldı Ankara'ya yollandı belki dedi doktor. Şu ayak şiş öyle duruyor kuzum. Bazen yürürken zorlanıyor zaten çok yürütmüyorum bu halde ama çok üzülüyorum belki yaşayan bilen denk gelir diye sormak istedim . Şimdiden teşekkür ederim![]()
İki ortopedi doktoruna gittim kemiklerde hiçbir şey olmadığı için birşey yapamadılar. Başka bir doktora soracağım tekrar. Ailede genetik bir hastalık da yok aslında ona da şaşırıyorumGenetik bir durum olabilir mi acaba diye düşünüyorum benim de ayak bileğimin altı şiş geçmiyor aynı zamanda kabuk bağlamış gibi duruyor ama yürümekte hareketlerimde bir problem yapmıyor bence çocuğunuzun yürüyüşünü etkiliyorsa farklı bir ortepediye tekrar gidin
Ankara da milli takımın doktorları var erdem yörükoğlu ve savaş kudaş bu doktolara görünün 2 sene teşhis konulamayan hastalığımı buldular efsane doktorlarMerhaba arkadaşlar, konum taşınmazsa çok sevinirim
İstanbula gelme imkaniniz varsa cocuk doktoru nesim de eskinazis gorsun, teshislerinde hic yanilmaz cunku. Cok gecmis olsunMerhaba arkadaşlar, konum taşınmazsa çok sevinirim