- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Sadece çubuk kraker bir tek o sakinlestirio onu bide emzirmek onun dışındaki herşeye aksilenioBenimde 1 yaşında oğlum var canım.diş çıkarma dönemlerinde huyu çok bozuluyo.herşeye ağlıyo mızmızlanıyo.daha kızmayı filan anlıycak yaşta değil daha çok ağlar kızınca.ağlarken kucağına al.camdan baktır.hava güzelse dışarı çıkart.diş çıkarıyo olabilir.değişik oyuncaklar al tak çıkart oyuncaklar filan var ya onlardan ilgisini çeker.yada eline bisküvi gibi dişini kaşıyacağı bişeyler verebilirsin.
Ayrı odaya götürmedim ama onun bulunduğu yerden çıktım peşimden geldi ağlaya ağlaya bacağima sarıldı zaten ayrı oda fikri zannetmiorum cagre olsun ancak odayı kapatmak lazimki bu çok riskli ve zararlı bisi kişiliğinde olabilecek zararların farkındayım ve asla yapmam emzirmeyi teklif etmeme gerek yok zaten kendi gelip istio ve sürekli emmek istio bu isteginede karşılık veriyorum farkındayım daha bebek olduğunun kızmaya gelince öle doyasıya bı kızmak deilde sadece sert bir dille bu şekilde davrandığı sürece onun isteklerine karşılık vermeyrcegimn komutunu veriorum evet dediğiniz gibi cagre oluomu olmuo asla doktorada götürmeye karar verdim sadece bugunude atlatiyim yarın tam bir hafta olucak asi olalı yarın götürmeyi planlıyorum onun dışında bende insanım cagresiz çok kötü bisi ve ilk çocuğum tecrubesizim ne yapacağımı bilmiyorum inaninki çok zormuş anne olmakBebeğinizi ayrı bir odaya götürüp bırakmayın. Bunun için çok küçük. Bu tavsiye için en az 2 yaşı bekleyin ki her çocugun gelişimi ve dil becerisi farklıdır o zaman bile hazır olmayabilir.
1 yaşındaki BEBEK kapris yapmaz.
Öncelikle beğenmiyor olsanız bile bir doktora götürün olduğunuz yerde. Nihayetinde siz çözemediniz belki bir derdi vardır anlar.
Örneğin idrar yollarında iltihap varsa? Ağrı yapr huysuzluk yapar ama siz bunu bilemezsiniz.
Aşıdan korkmuş olabilir. O korku ile huy değiştirmiş olabilir. Tv izliyorsa izletmeyin. Suyla oynatın. Balkon veya bahçe veya park bir leğen suyla oyuncaklarını indirin yıkasın. Su çocukları sakinleştirir. Artık hava güzel ıslansa bile Bir şey olmaz.
Eğer emzirdiginizde sakinleşiyorsa her seferinde meme teklif edin. Demekki çocuk bu durumda size ihtiyaç duyuyor. bebeklerin ihtiyaçlarına cevap vermek onları şımartmaz aksine sakinleştirir. 2 yaşında kadar bebek olduğunu unutmayın.
Bu kitabı nerden bulabilirim1 yaş atağı bu. Gayet normal. Netten araştırın. Mahallenin en mutlu bebeği kitabını okuyun. Çok güzel taktikler var.
Bende ayni yöntemle krizleri çözdüm. Kardesine vurduğunda veya gereksiz aglamalarinda odana gidiyorsun kapını kapatıp düşünüyorsun diyorumo zaman siz de biraz kızabilirsiniz. çok minik kıyamam felanlar eskide kaldı o kadar akıllı ki artık çocuklar. sizin o ağlamasın diye çaba sarf ettiğinizin farkında. ve sizi kullanıyor.
bir odası varsa sebepsiz ağlamaya başladığı zaman götürüp odasına bırakın burda ağla bitince çağır beni ben senin yanına gelirim konuşuruz diyin. inanın anlayacak ve bir kaç denemeden sonra düzene girecek. benim de 2 yaşında oğlum var bu taktik işe yarıyor.
şimdi bazen bir şeye ağlıyor mesela odasına gidip burda ağlicam diyor 5 dk sürmüyor sonra bitti diye geri geliyor. çakallar işte.
D&r da var. Onun harici aglamaya baslayinca aaa oglum gorunmez oldu nerede diye oyun oynayin. Gerci bu daha buyuk cocuklar için ama denenebilir.Bu kitabı nerden bulabilirim
Yok yanlız gerçekten birakilcak gibi deil kendine zarar verio yanagini görseniz sanki ben yapmışım zarar vermişim gibi duruobenimki daha yaşına girmedi ama yasina girse de anlamaz yani bence . Kendine zarar vermemeyi de anlamaz ki. Yalnız bırakma elinden geldiğince bence.
Canım yok ya anlamıo çok küçük daha sanioki ona kiziorum güzel bisiler söylediğimde bile anlamıo tek anladığı yakışıklı :) onuda bebekliginden beri söylediğimiz için kulağı aşina bu lafı soleyince bilio güzel bisiler soluorum ona ..Bahsettiğiniz yer burda yok internetten sipariş veririm olmazsaD&r da var. Onun harici aglamaya baslayinca aaa oglum gorunmez oldu nerede diye oyun oynayin. Gerci bu daha buyuk cocuklar için ama denenebilir.
Bende oyle dun gece saat 2ydi. ve biz hala kopukten balon patlatiyorduk. oturmama da izin vermedi ayricaAyy bunların sendromları ne böle ya zamane çocukları gerçekten çok zormuş millet bu kdr çocukla nasıl baş etmiş ya ben bitaneye resmen başa çıkamıyorum
Ayrı odaya götürmedim ama onun bulunduğu yerden çıktım peşimden geldi ağlaya ağlaya bacağima sarıldı zaten ayrı oda fikri zannetmiorum cagre olsun ancak odayı kapatmak lazimki bu çok riskli ve zararlı bisi kişiliğinde olabilecek zararların farkındayım ve asla yapmam emzirmeyi teklif etmeme gerek yok zaten kendi gelip istio ve sürekli emmek istio bu isteginede karşılık veriyorum farkındayım daha bebek olduğunun kızmaya gelince öle doyasıya bı kızmak deilde sadece sert bir dille bu şekilde davrandığı sürece onun isteklerine karşılık vermeyrcegimn komutunu veriorum evet dediğiniz gibi cagre oluomu olmuo asla doktorada götürmeye karar verdim sadece bugunude atlatiyim yarın tam bir hafta olucak asi olalı yarın götürmeyi planlıyorum onun dışında bende insanım cagresiz çok kötü bisi ve ilk çocuğum tecrubesizim ne yapacağımı bilmiyorum inaninki çok zormuş anne olmak
konu sahibiyle bebem arasında 4 hafta var. Oyun hamuru falan oynayacağını sanmıyorum direk ağzına götürür. bu tavsiyeler 2 yas üstü mu acaba diye düşünüyorum? Sonra odasına bırak ağlamak bitince gel demeler falan . Anlamaz ki bunları 1 yaşındaki bebek. Ağlaya ağlaya anne peşinde gezer
1.5 yaş belki yapabilir. 1 yasin bilinçli bir sekilde yapabileceğini sanmiyorum. konu sahibinin bebeği daha bir yaşında. Anne kontrolünde herşey yapılabilir ama bir zamanı var. Allah bizlere de bu yaptıklarınızı yapacağımız yaşlar göstersin ne diyelimOdasına bırakmayı değil , ağlayınca anlayamayacagini söylemesi gerekir.
Odaya bırakmak her çocukta aynı etkiyi yapmaz. Bazı çocuklarda travmaya sebep olur, bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Oyun hamuruna 1.5 yaşındayken başladım. Evde nişastayla yapılan hamur yaptım , tahta ve oklava vererek şekiller yaptık.
Motor becerisi için çok iyi oluyor.
Kontrol saglandiktan sonra bebekle herşey yapılabilir.
Zamanla ağza goturulmeyecegini öğreniyor.
Sulu boyaya da aynı zamanda başladık. Doğal maddelerle yapılan sulu boyalar satılıyor.
Elbette çocuktan çocuğa değişiyor ancak ne kadar erken yerde oyunlar oynanmaya baslansa çocuk o kadar çabuk beceri kazanıyor ve sakinleşiyor.
Yalnızlıktan , annelerin işlerinden bunalıyorum çocuklar.
Akşam eve geldiğimde ne kadar yorgun olursam olayım, mutfağı altüst edeceğini bilsem birlikte yemek yapmaya alıştırdım mesela.
Geri dönüşüm olabilecek her şeyi saklıyorum ve her iki günde bir bir şey üretiyoruz akşamdan akşama.
Mesela dün robot yaptık kağıt bardaklar ve kıl telleriyle.
Dediğim gibi anne kontrolü olduktan sonra her şey yapılabilir.
kesin ve net söylüyorum aşı yaptırmayın! Aşı çocukların en büyük düşmani ve otizmin en büyük nedeni. Siz de farketmişsiniz aşıdan sonra olduğunu biraz araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız. eminim şimdi bana cephe alıcaklar eminim ama kıymayın minicik yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?