- 12 Haziran 2016
- 114
- 20
- 18
- 37
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
o kadar çok makale var ki araştırrsanız görürsünüzbir kişinin makalesi üzerine böyle genelleme yapamayız .
hastalıklar ne kadar çoğaldı farkındasınızdır eminim bunların sebebi de aşıların çocuklarda bağışıklığı düşürmesi.
hastalıklar ne kadar çoğaldı farkındasınızdır eminim bunların sebebi de aşıların çocuklarda bağışıklığı düşürmesi.
konunun dışına çıkmak yasak o yüzden isterseniz , bu konuda anneleri uyarmak istiyorsanız yeni konu açın.
Hastalık oranları ülkemize aşısız olarak gelen insanların çoğalmasından dolayı oldu. Yeni yeni hastalıklar çıktı ortaya.. Doktorlar bas bas bagırıyor aşı yapılmalı diye. Milyon tane de makale okusam fikrim değişmeyecek. Aşı olmalı diye düşünüyorum. Yine de uyarınız icin sagolun.Umarım sizin evladınız aşı yaptırmadınız diye ceremesini çekmez.
de evladım var çok şükür sağlığı yerinde çevremdeki o kadar çocuk hastaneye yatarken bnm oğlum ayakta atlatıyo hastalığını. İnanın biraz araştrma yapınca öğrenirsiniz sağlık sektöründe oynanan oyunları.Sadece para için minicik bebeklerin sağlığıyla oynuyorlar. En azından aşı prospektüsünü incelemenizi tavsiye ederimkonunun dışına çıkmak yasak o yüzden isterseniz , bu konuda anneleri uyarmak istiyorsanız yeni konu açın.
Hastalık oranları ülkemize aşısız olarak gelen insanların çoğalmasından dolayı oldu. Yeni yeni hastalıklar çıktı ortaya.. Doktorlar bas bas bagırıyor aşı yapılmalı diye. Milyon tane de makale okusam fikrim değişmeyecek. Aşı olmalı diye düşünüyorum. Yine de uyarınız icin sagolun.Umarım sizin evladınız aşı yaptırmadınız diye ceremesini çekmez.
Havalar ısındı,dişari cikartin parka vs. gotürün orada iyice yorulsun eve gelincede mışıl mışıl uyur.Belli ki cani sikilıyor o yuzden miz mizlaniyor birazda ustune düştüğünüzün farkinda o yuzden şımariyor gibi.Cok zor valla benim kizim 7 aylik simdiden dediğim dedik geçici bir donemdir bence huy değıştiriyordurSorun oğlum artık ne yapacağımı şaşırdım 1 yaş aşısını oldu yaklaşık 1 hafta oldu ondan sora huyu değişti çocuğun yemek yemio sürekli aglio sakin olun sakın yaklaşın diceksiniz hepsini yapiorum konuşuorum olmuo sakin oluorum olmuo birakiorum ağlasın diorum elbette susucak yok yok susmuo saatlerce aglio napicagimi şaşırdım cagresiz kaldim onun için zararlı bisiyi aldı mesela ve elinden almam gerekio hayatımın yanlışını yaptım saatlerce aglio ama almak zorundayım tehlikeli bisiler yapabilio eline başka bisi veriorum sırf onu almak için yok takio kafasına sadece onu istio sakinlestiremiorum dışarı cikartiorum yok geldilermi ona hicbisi sakinlestirmio vallahi dayanamiorum artık oturup onla birlikte bende ağlıyorum artık cagresiz kaldim bana bı akıl verin tükendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?