Oğlum

benim kızım 9 aylık ve birey olarak yaklaştım hep.
agladıgında neden aglıyorsun gel yanıma diyorum geliyor ve normale dönüyor.
yiyebileceği seyler veriyorum eline heryeri batırsada ögreniyor sabrediyor.
sonra oyunlar oynarız yorulur uykusu gelir.
hafif sallarım hemen uyur.
uykusu yoksa zorlamam.
eğer ona uygun olmayan birşey istiyorsa dokunmasına izin veririm kontrolüm altında.
en azından merakı giderilmiş oluyor.
daha sonra dikkatını dagıtırım baska seylere yönlendiririm.
hemen alırsan tabikide aglar.

gecen pazar hastaneye gittik serum takıldı.
baska bebekler yerinde durmadı kadın küçük bebege döverim yerinde dur diyordu.
benim kızımda agladı ama güvende oldugunu anlatmaya calıştım.
kıpırdamadı bile ama her aglayan bebekle ağladı

hastalıklar ne kadar çoğaldı farkındasınızdır eminim bunların sebebi de aşıların çocuklarda bağışıklığı düşürmesi.

Kızım şu anda 2,5 yaşında. Dönem dönem anlattığınız gibi oluyor. Şu sıralar yine krizlerde. Sürekli ağlama nöbetleri, tutturmalar . Ben bırakıyorum ağlaya ağlaya susuyor. Bence sizin oğlunuzun bu halleri de geçicidir. Ağlarken susturmaya çalışmayın ters etki yapıyor. Bırakın ağlasın sonsuza kadar ağlayacak değil ya .

hastalıklar ne kadar çoğaldı farkındasınızdır eminim bunların sebebi de aşıların çocuklarda bağışıklığı düşürmesi.

hastalıklar niye asılardan dolayı coğalsın ki
iklimler değişiyor yani hastalıkları sadece aşıya bağdaştıramayız.

konunun dışına çıkmak yasak o yüzden isterseniz , bu konuda anneleri uyarmak istiyorsanız yeni konu açın.
Hastalık oranları ülkemize aşısız olarak gelen insanların çoğalmasından dolayı oldu. Yeni yeni hastalıklar çıktı ortaya.. Doktorlar bas bas bagırıyor aşı yapılmalı diye. Milyon tane de makale okusam fikrim değişmeyecek. Aşı olmalı diye düşünüyorum. Yine de uyarınız icin sagolun.Umarım sizin evladınız aşı yaptırmadınız diye ceremesini çekmez.

bn

bnm
de evladım var çok şükür sağlığı yerinde çevremdeki o kadar çocuk hastaneye yatarken bnm oğlum ayakta atlatıyo hastalığını. İnanın biraz araştrma yapınca öğrenirsiniz sağlık sektöründe oynanan oyunları.Sadece para için minicik bebeklerin sağlığıyla oynuyorlar. En azından aşı prospektüsünü incelemenizi tavsiye ederim

Bir yaş asisi Allahım öyle bir ishal olmuştu kı kakası nereye degdiyse yaktı yara gibi olduydu nasıl ağlıyordu. Galiba cok ağır bir aşı inşallah çabucak duzelir

Havalar ısındı,dişari cikartin parka vs. gotürün orada iyice yorulsun eve gelincede mışıl mışıl uyur.Belli ki cani sikilıyor o yuzden miz mizlaniyor birazda ustune düştüğünüzün farkinda o yuzden şımariyor gibi.Cok zor valla benim kizim 7 aylik simdiden dediğim dedik geçici bir donemdir bence huy değıştiriyordur

Benim oğlumda yakın zamanda 1 yaşına gircek . İştahı çok güzeldi azaldı sürekli beni emiyor ve daha mizmiz. Dün farkettimki kök dişlerinden biri merhaba diyor. Anladimki sebebi dişler
Diş dönemi çocukları yoruyor
Onunla birlikte ağlamamalisin biraz daha sabır lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…