- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
Aynı şeyi düşündüm. Bu nasıl bir tepki?Hayata karşı çok ofkelisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi düşündüm. Bu nasıl bir tepki?Hayata karşı çok ofkelisiniz.
Canim benim yaBugün her derdi olana aynısını yazıyorum. .
bi kez daha yazma ihtiyacı duydum. .
siz ANNESİNİZ çok sanslisiniz. ..
bende uyuyamiyorum bütün gece düşünüyorum başım çok agriyor. .
hayatım boyunca böyle mi geçecek diye düşünmekten helak oldum.. evlat hasreti ile. . olmuyor belkide hiç olmayacak. .
her ay aynı hüsranla ağlamak her gün ümitle beklemek ve hep aynı sonuç yine yok belkide hiç olmayacak. . Allah size büyük bir nimet vermiş ne kadar sanslisiniz bi bilseniz... sizin bi meleginiz var allah sizi seçmiş de vermiş benim bütün dualarimda o var gelmeyen meleğim. ..
onun olmadığını düşünün canınız nasıl yanar o yüzden sımsıkı sarılın ona lütfen. .
benim içim yanıyor bunları yazarken bile ağlıyorum şuan.. çok ama çok sanslisiniz...
Bravo madalyayi hakettin yilin annesi(!) Sizin yorumunuz daha sinir bozucu..Sadece seninki zor,uykusuzmuş kıyamam. Sabaha kadar dosya çalışıp molalarımı kızıma mama yedirmekten ibaret saydığım gecelerden birinden sonra çok sinir bozucu geldi yazdıkların. Gün içindeki iş tempomu anlatmıyorum bile. Akşam tek çabam kızıma erken gelebilmek olacak.. hatun uykusuz diye sinirliymiş ve bunu oğluna yansıtıyormuş.. sırf senden küçük,senden güçsüz diye kızıp bağıramazsın ona. Senden güçlüsüde gelip sırf sinirli olduğu için yapıştırsın ağzının üstüne bitane ozaman,ister miydin bunu? Çocuk yaparken ne hayal ediyorsunuz acaba ? Evcilik mi sanıyırsunuz bunu? Oyuncak bebek mi yoksa? Çocuk bu çocuk! Ağlayacak,uyumayacak,yoracak..hepsini hepimiz yaşıyoruz. Uyumadık diye çocuğa sinirlenmek yerine,şükrediyoruz allaha sağlıklı diye.
Sabah sabah sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor konunuz.
Sizin durumunuzda olan pek cok anne var. Tamamen cocugun yaradilisindan diyorum ben cunku bazen ne yaparsan yap ise yaramiyor,gec de yatirsaniz ayni erken de yatirsaniz ayni. Benim oglum da benzer sekildeydi,su an 2 yasinda hala meme bagimlisi. Yemek yemiyor. Hani derler ya memeden kes yemek yer diye hic alakasi yok,huyu bu. Kabullenip sabretmekten baska cozum yok. 5 yasina kadar boyle olmayacak emin olun. Gececek. Sadece sabir
Benim oglumda. 1 yasinda ,gece on kere kalkiyoruz.Ben de gececek hep böyle sürmeyecek diye teselli ediyorum kendim.Allah sabrimizi artirsin bebislerimize huzurlu uykular versin.Bayanlar 1 yasinda oglum var ve bana asiri yapisik surekli emmek istiyo aksam uyuttugumda bile 4 defa 5 defa uyaniyor sabah 6 bucuk 7 de uyaniyor uyuyamiyorm bu yuzden sinirlerim cok bozuk elimde olmadan agliyorm tum gunum bas agrisiyla geciyor dogdugundan beri boyle ilk 5 ay koligiyle ugrastim. Gun icinde uyudugunda ben uyuyamiyorm uyursam iyice hasta oluyorm midem bulaniyo uykusuzluktan artik ya oyuncaklarini veriyorm sen oyna ben koltukta gozlerimi dinlendirim diyorm onada izin vermiyo. Zaten gece de surekli uyandigi icin benimle yatiyo. BUTUN ANNELER MI BOYLE bayanlar bi cozumu yok mu bunun ya uykusuzluktan öluyorum bu sefer de sinirli oluyorm oglumada istemeden yansitiyorm. Gec yatirsamda ayni erken yatirsamda ayni. Bende tum gun boyunca oglumla ugrastigim icin yoruluyorum erkenden de yatamiyorm esim oluyo onunla kendime anca aksam oglum uyuyunca vakit ayirabiliyorm. Napcam ben napcam
Kahvalti yumurta yediriyorm beyaz peynir ama meyvede yiyebilir benim fikrimKesinlikle katılıyorum size karakter meselesi bu uyku olayı. Size bir şey sormak istiyorum yemek yeme sorunundan bahsetmissiniz. Bizde de durum aynı. 5.5 aylıkken yogurt ile ek gidaya başladık. 3 ay süper geçti herseyi yedi. 9. Aydan itibaren dış sıkıntısı ile hiç birşey yemez oldu. Asla ama asla kahvaltı yaptiramiyorum. Dr aç bırakın dedi
Inan in 3 gundur aç geziyor. Size şunu sormak istiyorum kahvaltı yapmasa muhallebi meyve ye de olur mu? Illa kahvaltı gerekli midir
AmiiinBenim oglumda. 1 yasinda ,gece on kere kalkiyoruz.Ben de gececek hep böyle sürmeyecek diye teselli ediyorum kendim.Allah sabrimizi artirsin bebislerimize huzurlu uykular versin.
Yani bizim mantigimiza gore evet kahvalti gerekli,ama yemeyen cocuga da dove dove kahvalti verecek halimiz yok. Benim oglum da cogu kahvaltiligi yemez, ac da biraksaniz yemez,instagram anneleri gibi yumurtayi peyniri insan sekline de soksaniz turlu gevezelikler de yapsaniz yemez. Careyi baska seyler vererek buldum. Baktim yemiyor mu,eline salatalik verdim zeytin verdim. Onlari yedi. Hic yemezse de bardakta sut verdim onu icti. Sutu bardakta icmezse kaseye koydum icine kuru uzum ve kayisi attim oyle yedi. Cocuk bu 3 gun ac gezer bir bakarsiniz 4.gun normal rutine donmus. İlla ki degisiyorlar hep ayni kalmazlar. Bir hafta hastaydi diye yemedi simdi daha iyi mesela.Kesinlikle katılıyorum size karakter meselesi bu uyku olayı. Size bir şey sormak istiyorum yemek yeme sorunundan bahsetmissiniz. Bizde de durum aynı. 5.5 aylıkken yogurt ile ek gidaya başladık. 3 ay süper geçti herseyi yedi. 9. Aydan itibaren dış sıkıntısı ile hiç birşey yemez oldu. Asla ama asla kahvaltı yaptiramiyorum. Dr aç bırakın dedi
Inan in 3 gundur aç geziyor. Size şunu sormak istiyorum kahvaltı yapmasa muhallebi meyve ye de olur mu? Illa kahvaltı gerekli midir
Bayanlar 1 yasinda oglum var ve bana asiri yapisik surekli emmek istiyo aksam uyuttugumda bile 4 defa 5 defa uyaniyor sabah 6 bucuk 7 de uyaniyor uyuyamiyorm bu yuzden sinirlerim cok bozuk elimde olmadan agliyorm tum gunum bas agrisiyla geciyor dogdugundan beri boyle ilk 5 ay koligiyle ugrastim. Gun icinde uyudugunda ben uyuyamiyorm uyursam iyice hasta oluyorm midem bulaniyo uykusuzluktan artik ya oyuncaklarini veriyorm sen oyna ben koltukta gozlerimi dinlendirim diyorm onada izin vermiyo. Zaten gece de surekli uyandigi icin benimle yatiyo. BUTUN ANNELER MI BOYLE bayanlar bi cozumu yok mu bunun ya uykusuzluktan öluyorum bu sefer de sinirli oluyorm oglumada istemeden yansitiyorm. Gec yatirsamda ayni erken yatirsamda ayni. Bende tum gun boyunca oglumla ugrastigim icin yoruluyorum erkenden de yatamiyorm esim oluyo onunla kendime anca aksam oglum uyuyunca vakit ayirabiliyorm. Napcam ben napcam
Kahvalti yumurta yediriyorm beyaz peynir ama meyvede yiyebilir benim fikrim
Zamanla yer, kac aylikti su anda yazmissinizdir da kacirmis olabilirim kusura bakmayin. Biberon yerine bardakta sut verin mesela. Yesil zeytin sevebilir belki cekirdeksiz ondan verin. Kuru uzum,kayisi,incir de dograyip verebilirsiniz. Tatliyi seven bir bebekse bayilir. Hem icinde demir var cok faydali olur civciveYumurta ve peynir bizim için çok mükemmel bir kahvaltı olur. Bulamactan nefret ediyor ki yapmıyorum
Önüne tabak koyuyorum peynir domates salatalık dilimliyorum kendi yesin diye. Etrafa saçıyor ki olabilir yeni yeni tanıyor yiye çekleri. Ama yemiyor ben de yediremiyorum.
Hic yemesse sut ve cicibiskuvi yediyorm yada krep yapiyorm sutle blendirla esiyorm seviyo onu da tavsiye ederimYumurta ve peynir bizim için çok mükemmel bir kahvaltı olur. Bulamactan nefret ediyor ki yapmıyorum
Önüne tabak koyuyorum peynir domates salatalık dilimliyorum kendi yesin diye. Etrafa saçıyor ki olabilir yeni yeni tanıyor yiye çekleri. Ama yemiyor ben de yediremiyorum.
Yılın annesiyim yada değilim bunun kararını verebilecek pozisyonda olmadığınız aşikar.. sadece uykusuzum,yorgunum diye hırsımı çocuktan çıkarmayacak kadar akıllı anneyim bilmem anlatabildim mi ?Bravo madalyayi hakettin yilin annesi(!) Sizin yorumunuz daha sinir bozucu..
Zamanla yer, kac aylikti su anda yazmissinizdir da kacirmis olabilirim kusura bakmayin. Biberon yerine bardakta sut verin mesela. Yesil zeytin sevebilir belki cekirdeksiz ondan verin. Kuru uzum,kayisi,incir de dograyip verebilirsiniz. Tatliyi seven bir bebekse bayilir. Hem icinde demir var cok faydali olur civciveille yumurta yiyecek diye bir kural yok ki. Yumurta demisken,bildircin yumurtasi denediniz mi?
Hic yemesse sut ve cicibiskuvi yediyorm yada krep yapiyorm sutle blendirla esiyorm seviyo onu da tavsiye ederim
Sizden kaynaklandigini sanmiyorum. Benzer seyleri ben de yasadim o donem. Sanirim buyume atagi gibi bir sey. Donem donem skiliyorlar yediklerinden. Bir sure yemeyip sonra yine yemeye basliyorlar. Kefir mayalamayi deneyebilirsiniz. Yogurdun icine meyve koyabilirsiniz. Kavrulmamis badem,findik, antepfistigi ezip verebilirsiniz. Muz yiyebilir kendi basina, kabugunu soyup tamamen cikarmadan eline vermeyi deneyebilirsiniz komik geliyor10 aylik. Henüz sut içemiyor malesef. 15 gün öncesine kadar az da olsa yumurta zeytin peynir domates yiyordu ne oldu bir yerde mi hata yaptım bilmiyorum ağzına dahi surmuyor. Tatlıya bayılır incir üzüm kayısı doğrayıp eline vereyim. Bıldırcın yumurtasıni da denedim yemedi kokusundan galiba. Esime dün dedim ki tatlıyi seviyor tatlı tuzlu karıştırsam mi acaba mesela yumurta peynir pekmez gibi. Eşim de daha çok nefret ettireceksin diyor. Bu arada Yogurda bayılır di.onu da yemiyor. Yogurdun içine yumurta katarak yedirmistim bir ara ondan mi böyle oldu. .
Şu an 3 saatlik uykuyla yaziyorum aynı şekilde 7 aylık kızım var. Tavsiyeleriniz çok yanlış tv de gösterilen "dadı" yi izlemişsiniz gibi geldi, pedagoglar tarafından yerden yere vurulan program o.
O yaştaki çocuk ne anlasın kullanmaktan falan.elbet bir şekilde düzelecek ama yazdiğiniz gibi değil.
Konu sahibi sana tavsiye vermek isterdim ama ayni durumdayim gözlerim uzağı bile görmüyor artik uykusuzluktan sadece sağlıkla büyümesini bekliyorum.. umarim düzelirler
Kimse hirsini cocuktan almiyo ki allah korusun nasil kiyilir sadece uykusuzluktan basagrisindan yorgunluktan bitkinlikten agliyorm hickira hickira elimde olmadan buda bebegime yansiyo ama oyle rahatliyorm. Siz ne yasadiniz bilmiyorm ama annelik zor yani insansin sabrin tasabiliyo bazen ama bu demek degilki cocuga iskence ediyoruz. Şurda dertlesiyoruz annelerleYılın annesiyim yada değilim bunun kararını verebilecek pozisyonda olmadığınız aşikar.. sadece uykusuzum,yorgunum diye hırsımı çocuktan çıkarmayacak kadar akıllı anneyim bilmem anlatabildim mi ?