Oglum

Ben bir sorun olduğunu düşünmedim. Gayet iletişime açık gibi bay bay yapıyormuş, birlikte oyun oynuyormuşsunuz. Daha ne olsun? İsim olayı da zamanla oturacaktır; arada mehmet ya da arda’ yı dönüşümlü kullanmayın. Aynı isme sürekli devam.

evet ismi dışında gelisimi iyi gidiyor ben rahatsız olduğum için arada bu durumu kafama takip üzülüyorum onun dışında oğlumun taklit komut alma isaret eetmesi iyi özellikle yaptığı şeyleri babasına gosterir.tesekkur ederim yardımcı olduğumuz için burda paylaşınca biraz rahatladim

Evet isme bakmasi dışında normal gidiyor.bi ay daha mi beklesem diye düşünüyorum isim konusnda

Merhaba arkadaslar Yardimci olan herkese tesekkur ederim belki merak eden vardir ya da benimle ayni korkuyu yasayan birileri vardir o yuzden gelismeleri yazmak istedim oglumu doktora goturmedim birz daha bekleyeyim dedim bu arada adini cok cagirip onu hic sıkmadim 15 aylik oldugunda ismine daha iyi baktigini farkettim suan 15 bucuk aylik simdi cagirinca hem bakiyor hemde hi diyor ismi disinda gelisimi normal bir cocuktu zaten benim gibi takintiliysaniz internete bakmayin.tabiki gelisiminde bariz farklar varsa bi doktora goturmelisiniz.cunku bu gibi durumlarda erken teshis cok onemli

Bebekler genellikle başka bişeyle ilgilendiklerinde isimlerine tepki vermezler ya da inatlaşmışlarsa.ki muhtemelen siz bakmıyor diye ısrarla ismini söylediyseniz tepki olarakta bakmıyor olabilir.dedipinizi anlıyor yapıyor göz teması kuruyormuş endişelenmeyin inşallah bi sıkıntı yoktur.devlet hastanelerinde çocuk psikiyatrları olmuyor mu?oraya götürseniz içiniz rahat etmiş olur

Suan maddi anlamda rahatiz ama gerek duymuyorum cunku gelisimi
Suan ozele gitmek icin durumumuz var fakat gerek duymuyorum cunku isaret parmagini kullanma ismine bakma komutlari yerine getirme agiz burun goz kulak ayak saclarini gosterme taklit bana anne babasina baba diyor dede cis dayisina da teyzesine teyte bebege bebe cicege cice diyor hayir anlaminda kafasini salliyor hatta kakasini yaptiginda poposunu tutuyor cis diyor.yani hersey yolunda gorunuyor o yuzden gerek duymuyorum.o donem benimle inatlasmisti diye dusunuyorum cunku surekli deniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…