- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Güldürdünüz beni.biraz elalem ne der gibi oldu ama başkalarının düşüncelerine kayıtsız kalamıyorum demekkielalem ne der'in veliler ne der versiyonu. çocuğu bodruma kapatın tam olsun.
Okul zamanı geldi ondan simdi dert ettim .Aslında evde soz hakkı hep onda.yanlislarimizi biliyorum.bagirmasin sorun çıkarmasın diye yanlışlar çok yapıldı.aslinda durumları değiştirmeye çalışıyoruz bir süredir ams tabi kolay olmuyorOğlunuz yeni doğmadı 5 yaşında
Okul konusunu şimdi dert etmeniz ilginç
Bir de kim baktı çocuğa şimdiye kadar
Sizin okulda olsun veliler başka okulda olsa da konuşur
Konuşulması değil bir sıkıntı olması önemli
Bakın oğlunuz kendince kendini savunmuş gayet bilinçli o bana tembel dedi ben de ısırdım diyor
Mücadele biçimi bu ve bu yanlış
Bu durum fiziksel rahatsızlık yahut vurunca gülme ile ilgili değil ki
Gayet etki tepki canı acısın diye yapmış yani itti düştü çok acıdı değil
Oğlumun arkadaşları ilkokul birinci sınıfta derste uslu durup sticker aldı diye ona kötü şeyler yapmışlar gerekçeleri eğer o da uslu olmasaymış kimse diğerlerine yaramaz demezmiş ama öğretmen onu örnek göstermiş
Bakın çocuklar artık farklı düşünüyor ve bunu büyükerden öğreniyorlar
Ben biraz kızınızla kardeşi Hakkında konuşun derin onun çocuk bakış açıcı ile kardeşini değerlendirsin tespitleri gerçekçi olacaktır
Örneğin oğlunuzun evde söz Hakkı var mı
Meyve yenilecek deyince o şeftali isterken herkes ona kayısı mı yediriyor gibi gibi
Sanki konularak değiş de fiziksel yöntemlerle sorununu çözmeye alışmış evde şiddet farklı olur ya da ağlar kendisine tembel diyeni de ısırır
Isırmanın etkili olduğunu anlayıp tehdit olarak bile kullanmaya başlamış
aslında doğru demin bir arkadaşlarla dışarıdaydık.kizi baya zorladı tedirgin de oldum birşey yapar mi diye neyseki yapmadı biraz sözlü tartıştılar uzamadi bile.sukrettimAblacim cocugun ona buna durduk yere saldiran psikopat bir tip degil ki. Tamam yaptigi yanlis ama diger kiz da kasinmis. Tabi ki bu yastaki bir cocugun siddet uygulamasi hos degil ama cocugun durumu da barttiginiz kadar vahim degil bence.