Oğluma alamadım dediği ayakkabı 1750 TL!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakındır bununda boşanması manken ya ünlüler boşanmayla
her konuda doyumsuz ve mutsuzlar , asla mutlu olamazlar

o paraya ev geçindirenler var kaldıkı asgari ücret bile o kadar değil çocuk aykkabısına o kadar para verilirmi yazık

dünyada o kadar ac insan varken. yemek ekmek almaya parasi olmayan insan varken, bole bir konusma yapmaya utanmiyor. zaten karakterini belli etmis boyle konusarak. pes solicek soz bulamiyorum. Rabbim hidayete erdirsin akil fikir versin bole insanlara

Herkesin hayat standartı farklı kimi 50 liralık ayakkabı alır kimi 500 kimi 5 bin ama kalkıp da bunu bu şekilde ifade ettiyse saçmalamıştan başka bi şey diyemeyeceğim
daha doğrusu ifade edememiş, o da cahilliğinden, kültürsüzlüğünden :)

hahahahaahahahahahah ne üzüldümmm ne üzüldümmmm kızlar kk olarak yardım mı toplasak ..ne güzel haber oluruz hemde site olarak..kadınların dayanışması ..çağla şikel e yardım kampanyası :)))))))))))))))))

işte bu insanların türk toplumuna ne kadar yabancı olduğunu görün. televizyon programlarınsa yapmacık samimiyetsiz şekilde biz sizin evlatlarınız demelerine inanmayın. bunlar türk toplumunun beynini yıkayan ve bunun için de dünyaları kazanan insanlar. allah belanızı versin utanmazlar. senin çocuğuna alamadığın ayakkabının parası bir işçinin maaşından fazla. midem bulanıyor bunları tv de görünce.

Ne dior ne dior ?

Her sey para da beyin bedava degil mi ? Yoksa bu da mi parali oldu ?

Ahhh cok uzuldukk millet o parayi maasi olarak bile alamiyor ya

2 asgari ücreti bir ayakkabıya verecek kadar zengin hayat pahalı diyor. yıllarca avm de satış danışmanlığı yaptım. günlük 8 - 10 saat ayakta durdum. giydiğim en pahalı ayakkabı 150 lira o da senede 1 kere ayakkabı alıyorum o kadar parayı öyle veriyorum. sokakta ayakkabısı olmayan çocuklar var. soğukta titreyen insan var.
millet evine ekmek götürebilmek için canını dişine takıp çalışıyor karda kışta, 1750 tl lik ayakkabıyı oğlum çok istiyor almak zorunda kalıyorum diye mağduru oynama şurada..

Eki Görüntüle 1367042 Eki Görüntüle 1367042 Eki Görüntüle 1367042

vay beee halkın arasına karışamamk böyle bişey ! insanlardan bihaber yaşıyor ki bu saçmalıklardan yakınabiliryor! yazık çok yazık acıdım ! vicdan eksi 30 larda git onu bul getir saçlarını yol getiiir!

içim parçalandı ya evladına ayakkaı alamamış. bizde 1 ay çalşıyoruz o paraya eziğiz yeminle :)

millet 50 lik ayakkabı zor giyiyor yoklukdan kan ağlıyo çok üzüldüm çocuğuna alamamış ayakkabı biz alıp yollayalım emeklılerın öldüğü bu donemde çok üzüldum

Çok üzüldüm, içim kan ağladı, hesap numaranı ver de göndereyim Çağla. Vah vahhhh ..
Gerçekten bunlarda zeka yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…