Doğuma Hazırlık ogluma hala isim bulamadim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende internetten çok isim baktım.fakat eşimle bir türlü anlaşamadım o klasik isim istiyor bende biraz daha modern olsun derken sonunda erdem berke koymaya karar verdik.inşallah caymaz bu fikirden.sanada bikaç isim yazıyım.efe berk arda görkem göktuğ tuna mert berke kerem melih erçin bunlar hosuma gitmişti benim.belki yardımcı olur.

Son düzenleme:
bende internetten çok isim baktım.fakat eşimle bir türlü anlaşamadım o klasik isim istiyor bende biraz daha modern olsun derken sonunda erdem berke koymaya karar verdik.inşallah caymaz bu fikirden.sanada bikaç isim yazıyım.efe berk arda görkem göktuğ tuna mert berke kerem melih erçin bunlar hosuma gitmişti benim.belki yardımcı olur.

tsk ederim canim. izde hic anlasamiyoruz isim konusunda. benimde hosuma giden isimler var ama hepsine birsey buluyor. kendisi pusat ismini begendigi icin diger isimler kulagina hos gelmiyo bende pusati istemiyorum kesinlikle. almanyada yasiyoruz biz burda kime desem pusat diye kesinlikle koyma diyorlar almanlar bile. kadinin cinsel organina pussyde diyorlar burda, ingilizlerdede öyle yani herkesin ilk aklina gelen o oldugu icin koyma diyorlar. valla napicam sasirdim. efe dedim köpege koyarlar o ismi diyor. ersin duydum gecen birinden oda güzel yok begenmedim diyo valla birsürü isim vardi aklimda hepsi gitti onun yüzünden

alp
sarp
uras... benım favorım uras
ayaz... buda eşimin favorisi
fikir olur belki

benim de oğlum olacak tabi sağlıklı bir şekilde doğabilirse (sağlığı konusunda sıkıntılarımız var)
Allahım hayırlısını versin ..

Bizim düşündüğümüz isimler;
Rüzgar
Doruk
Doğu
Aras
Mert
Poyraz
Fırtına

merhabalar,
İnşallah ben de Temmuz 2011 de erkek bebiş bekliyorum. :1:Hatta bugün öğrendim erkek olduğunu, soyadı Kaplan olacak. İsim olarak Berat (Kaplan) yada Eren (Kaplan) düşünüyoruz. Biz de emin olamadık ama sana da fikir verebilir.
iyi akşamlar.

Ben Bera ve Mirza isimlerini begeniyorum bu arada saglicakla al bebegini kucagina

sende mi isim bulamiyorsun.. benim 2 haftadan az bir surem kaldi hala bulamadik dusun yani! :18:
bende fransadan katiliyorum, bizde fransizlara gore isim koymak mecburiyetindeyiz malesef, i$imiz zor yani :19:

benim begendim isimler:

Mirza
Ali
Esat
Berat
Melih
Eren

isim bulurken bizde çok zorlandık.36 haftalık hamileyim.yeni bulduk.oğlumuzun ismi eymen.:49:

ya arkadaşlar rüzgar fırtına isimleri kulağa hoş gelebilir ama bence manayı da düşünün.isim bir ömür demek çocuğun karakterini de etkiliyo poyraz da aynı.bu isimdeki çocuklar sert mizaclı oluyo.biraz daha eski ama güzel isimlere gidin derim bu benim fikrim tabii
yusuf eren
ahmed berk
akif emre
enes

görkem
çağrı
mert
çağatay
alptuğ
eren
buğra
barış
arda
seyhan
atalay
ataberk
selçuk
tuncay
emre
kaya
toprak
melih
merih
ümit
umut
mete
bunlarda benden ben daha 7aylık hamileyim cinsiyeti belli olsun bende düşünmeye başlayacağım...

Back
X