- Konu Sahibi goncamelek
kızlar muhammed seymen mi?
muhammed berkay mı?
serdar batın mı? batın Allahın isimlerinden biri
muhammed berkay mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlumun ismi muhammed metehan teyzesi
muhammed isminin ağır geldiğini ilk defa duydum ağır gelen allahın isimlerindendir ben bir yerde okumuştum evde muhammed ismi olan bir çocuk veya kişinin olması eve bereket bolluk verirmiş çok şükür oğlum çok nasipli evim bereketli hatta üç oğlun olsa en az iksnin adını muhammed koyulmalı diye de dini kitaplardan okumuştum ve bu ismi koymaya öyle karar verdim ve koydum çok şükür rabbim nasip etti ama tek isim sadece muhammed koyma derim o zaman efendi die çağırılması gerekir demişlerdi bana ben metehan çok kullanırım oğlum 2.5yaşında adın ne die soranlara muhammed diyor tatlı tatlı
karşı komsumda yeni doğum yaptı onun oğlunun ismide muhammed çınar
sen bilirsin canım rabbim hangi ismi bağşettiyse o olur hayırlı olur inş
benim oyum muhammed berkay telaffuz edince hoşuma gitti
Evet canım,dediğin şeyler Hadislerle sabit zaten,Muhammed ismi bulunan evde bolluk bereket vardır,hatta Hz.Allah bile çocuğunun ismi Habibimin ismi olana azap etmekten haya ederim buyuruyor..Fakat çok dikkatli olmak gerekiyor,kötü söz söylememek gerekiyor..Yine aynı Hadisler de,ismi Muhammed olanı hakir görmeyin,mahrum etmeyin deniliyor..Ecdadımız dahi,saygıda kusur olmasın diye,Muhammed ismini Mehmed şeklinde kullanmıştır..Ben bu yüzden tavsiye etmedim,yinede herkesin kendi tercihi tabi,ama koyulacaksa çok dikkatli olunması lazım
Bu arada oğlunu,Allah bağışlasın,İsmine layık olarak yaşasın inşaallah canım![]()
kızlar muhammed seymen mi?
muhammed berkay mı?