- 13 Ağustos 2022
- 25
- 47
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sunshine111
-
ÖmerMerhaba iki kizim var bu bebisimiz erkek olacak inşallah tek isim taraftarı klasik isim seven ebeveynleriz. Sonucta ankete koydugum isimler de sahsiyetlerini sevdigim kisiler olmasi sebebiyle oldu. Sizce hangisi olmali.oylarsanjz sevinirim
Ömer isminde biraz isteksiz olduk son zamanlarda çünkü hem cok var hem de kizlarimin ikisinin de sınıflarında en gıcık olduklari arkadaslariymis
Tarik bence. Hem yeni degisik isim olma furyasindan degil, hem de hala modern guzel bana goreMerhaba iki kizim var bu bebisimiz erkek olacak inşallah tek isim taraftarı klasik isim seven ebeveynleriz. Sonucta ankete koydugum isimler de sahsiyetlerini sevdigim kisiler olmasi sebebiyle oldu. Sizce hangisi olmali.oylarsanjz sevinirim
Tarik bence. Hem yeni degisik isim olma furyasindan degil, hem de hala modern guzel bana gore
Benim de içlerinden en cok istedigim tarik. Ama kime sorsam Yeşilçam adi gibi diyor beni sogutuyorlarBir oğlum daha olursa Ömer koycam. Ama Tarık da güzel isim
Ömer isminde biraz isteksiz olduk son zamanlarda çünkü hem cok var hem de kizlarimin ikisinin de sınıflarında en gıcık olduklari arkadaslariymisonlar sıcak bakamadilar bir türlü
Esma ve Beyzakıxlarınızın adı nedir
Ömer dışında hiç beğenemedim ya :/ kusura bakmayınMerhaba iki kizim var bu bebisimiz erkek olacak inşallah tek isim taraftarı klasik isim seven ebeveynleriz. Sonucta ankete koydugum isimler de sahsiyetlerini sevdigim kisiler olmasi sebebiyle oldu. Sizce hangisi olmali.oylarsanjz sevinirim
Ömer de çok yok mu sizce deÖmer dışında hiç beğenemedim ya :/ kusura bakmayın
Ömer de çok yok mu sizce deÖmeri tek geçerim bu isimler arasında.
Oğlum olursa koymak isteyeceğim isimlerin en başında gelir Ömer ve Hamza ismiMerhaba iki kizim var bu bebisimiz erkek olacak inşallah tek isim taraftarı klasik isim seven ebeveynleriz. Sonucta ankete koydugum isimler de sahsiyetlerini sevdigim kisiler olmasi sebebiyle oldu. Sizce hangisi olmali.oylarsanjz sevinirim
Bu yazdıklarınız seçenekler arasından güzel bir bu geldi. Çok olsun ama eli yüzü düzgün klasik çocukta da yaşlıda da sırıtmatacak bir isim. Ekstra bir ağırlığı da yok.Ömer de çok yok mu sizce de
Hamza uyuyor bu isimlereEsma ve Beyza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?