Doğuma Hazırlık Oğluma hangi ismi versek karar veremedim. Sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim daha güzel?

• Alptuğ

OY: 11 22,4%
  • Göktuğ

OY: 18 36,7%
  • Orkun

OY: 10 20,4%
  • Pars

OY: 10 20,4%

• Ankete Katılan
    49
Bence Anlamlı ve Manalı isimler seçmelisiniz.Bu isimlerde güzel ama söylendikleri zaman akla bişi getirmiyor veya çağrıştırmıyor.

bence de göktuğ. pars da güzelmiş ama tek başına değil de yanında başka bi isimle olabilir yada soyadınıza göre tek de yakışabilir belki

bence soyadına yakışması da çok önemli, özellikle erkeklerde hayat boyu değişmiyor. oyumu göktuğ olarak kullanmıştım ama soyadı faktörüyle birlikte pars da koyabilirsiniz bence :)

bence soyadına yakışması da çok önemli, özellikle erkeklerde hayat boyu değişmiyor. oyumu göktuğ olarak kullanmıştım ama soyadı faktörüyle birlikte pars da koyabilirsiniz bence :)

senin yorumundan sonra, dün gece küçük bir ikinci isim olur mu ya diye düşündüm :) Alp Pars olabilir dedim. şimdi bir de bunu düşünüyorum. sence nasıl? yoksa tek başına daha mı iyi ? bu arada sende hamilesin sanırım. var mı aklında kız erkek isim?

Alp Pars çok yakışmış ve karizmatik durmuş. 2 isimli olması beni genel olarak şu konuda düşündürür, kimisi ilk ismini kimisi ikinci ismini söylüyor karışıklık oluyor ya bazen, bu konuda ne düşünüyosun? sorun değil biz pars olarak çağırıp herkesi buna alıştırırız dersen olur bence

bu arada evet bende hamileyim canım 9 haftalık. cinsiyet belli olduktan sonra isim konusuna yoğunlaşmayı düşünüyorum ama hazırlık için bu topiclerde gezip kendime kız-erkek isim listesi yapıyorum :) şimdilik erkek isimlerinden Poyraz, Atlas ve Berat beğendiklerim arasında

Bence Anlamlı ve Manalı isimler seçmelisiniz.Bu isimlerde güzel ama söylendikleri zaman akla bişi getirmiyor veya çağrıştırmıyor.

Gayet anlamlı ve manalı isimler..Siz duymamış olabilirsiniz...

Türk kökenli hepsi çok güzel..Ben de Göktuğ ve Alptuğ arasında kaldım..Sağlıkla büyütmek nasib olsun :nazar:

Alp Pars çok yakışmış ve karizmatik durmuş. 2 isimli olması beni genel olarak şu konuda düşündürür, kimisi ilk ismini kimisi ikinci ismini söylüyor karışıklık oluyor ya bazen, bu konuda ne düşünüyosun? sorun değil biz pars olarak çağırıp herkesi buna alıştırırız dersen olur bence

Evet ikinci isim konusu zaten o yüzden kafamı karıştırıyor. Biz Pars deriz, arkadaşları kolayına geliyor diye Alp der. Ama böylede karizmatik oldu gibi geldi dediğin gibi. Bu arada senin isimlerde çok hoş. Sende benim gibi erkek için sert isimler bakıyorsun :)

Gayet anlamlı ve manalı isimler..Siz duymamış olabilirsiniz...

Türk kökenli hepsi çok güzel..Ben de Göktuğ ve Alptuğ arasında kaldım..Sağlıkla büyütmek nasib olsun :nazar:

Çok teşekkürler. Evet seçerken isimlerin Türk kökenli olmasına dikkat ediyorum.

Çok teşekkürler. Evet seçerken isimlerin Türk kökenli olmasına dikkat ediyorum.

Ben de Arap isimlerindense Türk kökenli isimleri tercih ederim..Kuran da geçiyor diye anlamlı anlamsız her kelimeyi isim olarak veriyorlar..Oysaki Kuran isimler sözlüğü kitabı değildir..Çoğu kişi de verdiği ismin gerçek anlamını bilmeden veriyor..
Sağlıkla kucaklarsınız inşallah...

Back
X