Oğluma İkinci İsim Arıyorum!

Yusuf ismine uygun ikinci isim ?

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .

yusuf_defne

Aynen öyle
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
692
0
316
Merhaba hanımlar! Şu anda 35+1 günlük hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak.Oğlumuzun adını YUSUF koyacağız ama ikinci bir isim daha arıyoruz.

Yusuf Taha
Yusuf Talha
Yusuf Efe
Yusuf Ege
Yusuf Mert
Yusuf Kaan
Yusuf Emir
Yusuf Arda

Bunlar benim aklımdakiler sizce hangisi ? Eğer sizin de aklınıza gelen uyumlu bir isim varsa görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim...

canım bende Yusuf ismini çok severim
oğlum olursa koymak istiyorum
ve ben 'Yusuf Kerem' düşünüyorum
nasip olursa inşAllah

Yusuf Kaan kulağıma daha hoş geldi ikisi birleşince ama Tahayı da beğendim ikisi de güzel:)) hayırlısı olsun ve sağlıkla gelsin inş. cnm :))

ben de yusuf taha diyorum..
eşimin ismi.. eğer öyle olmasaydı ve bebeğim erkek olsaydı taha'yı tercih ederdim..

inş Hz yusufun güzelliğinden bir güzellik bahş eder yaradan...

inş canım ben iki hamileliğimdede RABBİM BEBEGİME HZ MUHAMMEDİN NURUNDAN BİR NUR
HZ YUSUFUN GÜZELLİĞİNDEN BİR GÜZELLİK
HZ OSMAN'IN HAYASINDAN BİR HAYA
HZ EBUBEKİRDEN SADAKAT
HZ ALİDEN YİĞİTLİK
HZ ÖMMERDEN ADALET
HZ HAMZADAN CESARET
VE HZ VEYSEL KARANIYE BAHŞ ETTİĞİN ANNEYE SEVGİ,SAYGI VE İTAAT DUYGUSUNDAZN BİR DUYGU NASİP EYLE...AMİN...
VE BU DUALARIMI 9 AY HERGÜN ETTİM İNŞ RABBİM KABUL EYLER VE
GERÇEKTENDE İKİ EVLADIMI GÖRENLER NE KADARDA NURLU GÖRÜNÜYORLAR DİYOLAR
EMİNİM ETTİĞİM DUALARIN VESİLESİDİR YUSUF SÜRESİ VE MERYEM SÜRESİ DOĞUMUNU KOLAYLAŞTIRIR AYRICA HURMA YEMEYİ İHMAL ETME

Maşallah yavrularına canım.Çok güzel bir dua.İnş. ben de bu duayı edeceğim.Hurma yemeye ne zaman başlamalıyım ki ? Aklımda zaten sürekli ama doğumu tetikler mi bilemedim ?

Evet çok güzel bir duadır bu birdallahın99 isminden ya cemil(gerçek güzellik sahibi)
ya latif(varlıkları ince güzellikler içinde yaratıp bütün isim ve sıfatlarıyla herşeyin şnceliklerine nufuz eden ve mahlukata bol ikram ve ihsanda bulunan
ya müheymin(yarattıklarını koruyup gözeten)bunu hem kendi doğumun için hemde bebeğin için çekiyorsun
ya müyessir(işleri kolaylaştıran herzorlukta bir kolaylık ihsan eden)doğumun için
ya nafi(hayırlı ve faydalı şeyler yaratan)yavrun için
ben 9 ay bunları çektim tavsiye ederim
hurmayı ben hamileliğin herayında yedim içinde bulunan bazı vitaminler bebek için çok önemli doğumuma yakın arttırdım. Hatta sezeryan sonrası normal doğum yapan bir arkadaş tavsiye etmişti.mutlaka 2 ceviz biraz fındık yemen gerek
bebeğinn beyni gelişimini inanılmaz etkiliyor hergün enaz 30dk yürüyüş kolay bir doğum için nefes egzersizleri çok önemli vede canı gönülden kolay olacak doğumum sözünü kendine alıştırman asla korku panik yok ee orda kalacak değil ya:) rabbim elbette bir kolaylık verr.kaç aylık bebeğin?ilk doğummu olacak?

Allah razı olsun canım keşke en baştan beri bunları çekseydim.Bundan sonra çekerim inş. 36. haftadayız şimdi.Evet canım ilk doğumum olacak Rabbim nasip ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…