Doğuma Hazırlık Oğluma "İnanç" ismini düşünüyoruz?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence çok güzel kuzenimin adı inanç ikinci bebeğime hamileyim daha erken ama erkekse kuzenimin adı olmasaydı bende tercih ederdim

güzel ve karizmatik bir isim

Cnm ahirette evlat anneye 3 konuda hesap soracakmis biri duzgun ahlak yetstirilis digeri duzgun bir isim ( kurani kerimde gecen salih bir isim ) digerini hatirlayamadm ama anneme sordum simdi yasi gelince evlendirmesymis:) gerci bana tasta atio olabilirEvde kalmisimda:)
Kisaca koyacagn isme dikkat et bnce... Yada iki tane olsn sunnetmis diye duydum kulagina okunanla ahirette cagiriliyormus kulagina musbet bi isim okuyun nufus cuzdaninada istedgnizi yazdrn:) yada ikisni yazdrn birini kullanin

bende beğenmedim. üstteki arkadaşa katılıyorum isim konusu çok önemli. mudakkik olunuz...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..Eşim çok beğendi bu ismi illa da bu olsun die tutturdu Alternatif oalrak ikinci bir isim ne uyar yanına sizce.. Ben düşündüm ama bir türlü uyan bir isim bulamadım..Çok zormuş gerçekten isim koymak..

bende pek sevmedim tabi yine senin kararın.ağızdan çıkmasıda zor inanç.. iki sesli harf arka arkaya.çok seçenek var biraz daha düşünebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…