Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkOğluma "İnanç" ismini düşünüyoruz?????
Cnm ahirette evlat anneye 3 konuda hesap soracakmis biri duzgun ahlak yetstirilis digeri duzgun bir isim ( kurani kerimde gecen salih bir isim ) digerini hatirlayamadm ama anneme sordum simdi yasi gelince evlendirmesymis:) gerci bana tasta atio olabilirEvde kalmisimda:)
Kisaca koyacagn isme dikkat et bnce... Yada iki tane olsn sunnetmis diye duydum kulagina okunanla ahirette cagiriliyormus kulagina musbet bi isim okuyun nufus cuzdaninada istedgnizi yazdrn:) yada ikisni yazdrn birini kullanin
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..Eşim çok beğendi bu ismi illa da bu olsun die tutturdu Alternatif oalrak ikinci bir isim ne uyar yanına sizce.. Ben düşündüm ama bir türlü uyan bir isim bulamadım..Çok zormuş gerçekten isim koymak..