Doğuma Hazırlık Oğluma isim ablaları ..yardım edin...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet bencede yusuf yavuz çok hoş ve oturaklı isimler.eğer benimde birgün oğlum olursa ismi ya Ömer yada yusuf olacak.

çağan aras eymen hazar seymen kerem ali doruk alper bunlarda güzel alternatif isimler bana göre :)

Ali , levent ,kuzey ,toprak ,güzel isimler ayrıca demir de gayet güzel bence anlamı da önemli tabi ama benim ismim ayşe olsaydı söyleyince hemen anlamı düşünülmez di sadece ayşe fatma diyoruz ve onu düşünüyoruz.nasip olur da oğlum olursa ali yağız koymayı istiyorum,yavuz da güzel.
ve aras gayet hoş bir isim aras nehri var neden kargo düşünülüyoki öncelikle benim aklıma kargo gelmedi...

öncelikle kızlar yorumlar için çok teşekkürler..eşim çok zor isim beğeniyo aslında... toprak ismini hem kıza hem erkeğe olduğu için vazgeçtim bide çocuk toprak olur falan diyenler oldu allah korusun can berk gibi isimleri ben sevmiyorum aras ismine gelince aklıma hemen kargo geliyo ve o kargoyada çalıştığım için gıcık oldum açıkcası..kesin çevremdekilerin aklına ilk kargo gelecektir..severler ismi bişeye benzetmeyi..yusufuda yusuf yusuf olmuş diye okulda dalga geçecekleri için istemiyorum açıkcası..poyrazı falan beğendim ama yine eşimin engeline takıldı hala demire takılı kaldık biz yaa...herşeye bişey buluyo :84::84::84:

Hihihihiihihihi Eveeeeeeet işte standart erkek, herşeye bir kulp takar ama sen bişey bul diyince ağzı açık havaya bakar. Bendede var şekerim bundan bi tane :)))

Yaaa biliyorum çok klişe gelecek ama dün akşam şu Kuzey Güney dizisini izliyordum. Düşününce Kuzey'de Güney'de çok hoşuma gitti. Pek bir karizma :)))

çağan ismi güzelmiş bende 3,5 aylık hamileyim doktorum cinsiyetini için erkek gibi dedi bende isim araştırmaktayım. 1 tane ismi kesinleştirdim 2. yi düşünüyordum çağan hoşuma gitti :)

kızlar çağan güzel isim ama benim nacizane fikrim ve deneyimlere dayanarak, Ç,ğ, ş ö, ü gibi karakterlerin yurt dışında çok sıkıntı yarattığı, özellikle günümüzde öğrenci olarak olsun ya da başka sebeblerle olsun yurt dışı mevzuları çok arttı, ingilizce 2. dilimiz gibi oldu ve geçen ''çağrı'' ismini bir türlü kodlayıp söyletemedik bir yabancıya çok sıkıntı oluyor, bende isim arıyorum ve bunları gördükten sonra ister istemez buna dikkat etmeye çalışıyorum. Bilginiz olsun istedim, tabi sizin fikriniz önemli.... sevgiler.

dalga geçilmek ,kulp takılmak istendikten sonra her isme bir bahane bulunur,bunlara takılmayın.çok abuk olmadıktan sonra ne problem olacak ki?
yusuf çok güzel,bu ismi koyacak kişi eğer ilerde yusuf yusuf diye dalga geçerler diyerek vazgeçiyorsa çok yazık bence.
benim önerime gelince,oğlum olsaydı,ahmet ediz ya da ahmet tuna koymayı istiyordum.onun dışında burak,bilal,ömer gibi isimler de çok güzel

kızlar çok teşekkür ediyorum ama maalesef isim içimize sinen yok eşime bugün bi siteden adan z ye bütün isimleri gösterdim hiçbiri içimize sinmedi...sonra bi arkadaş kura yaptırdı 8 isim arasından kuradan demir çıktı sanırım oğlum adının demir olmasını çok istiyor..şimdilik demirde takılı kaldık..napalım...oda güzel..

6 aylık bir oğlum var.Biz de isim konusunda çok zorlanmıştık,hatta ben de burda bir anket açmıştım.
Bizde de ne yazıkki her kafadan bir ses çıktı,her isme bir kulp bulundu.Oğlum 8.ayda erken doğunca hastanede karar verdim ismine "Kuzey" koydum.Eşim de onayladı.Eşim de ben de karadenizli,yani kuzeyli olduğumuz için anlamlı bir isim bizim için.Çok severek koydum.
Gelin görün ki nerden çıktı şu kuzey-güney dizisi diye düşünüyorum artık off.Herkesta aynı espri.Ee kuzeyiniz var bir de güney bekliyoruz sizden.Güney güzel isim belki ama bir anlamı yok bizim için.Bir de artık o kadar çok kuzey var ki...
Ben Ömer ismini de çok severim.Herkes çok eski,yok şunun babasının ismi,şunun dedesinin ismi diye kulp taktığı için koymadım :)
Ama size şunu söyleyeyim ki ismini ne koyarsanız koyun emin olun kendini sevdiriyo o.Yani ben hulusi de koysaydım yakışırdı oğluma :)

tebrik ederim bende karadenizliyim bu arada...

EMİR
EMRE
SARP
MERT
CENK
KAAN
SEÇKİN
Nasıl??

ayhh benimde oğlum yolda hala ne isim koysam bilemedim aklımda selman var hem isim çok hoşuma gidiyor hem de beni bebeğime kavuşturan doktorumun ismi bilemiyrum çok kararsızım...

Bence de Kursad dan vazgecmeyin derim, ben cok severim o ismi, bunun yaninda Orhun , Yusuf isimleri de guzel bence

demir koymayın yaaa bence kürşad daha güzelmiş...

kerim
alper
atahan
gökhan
taha...

bi kaç isimde benden...

Baran,
Çağan,
Çınar,
Dağhan

Deniz unisex olduğu için erkek anneleri pek tercih etmiyor, ama ben oğluma kesin Deniz koyucam, o ayrı :) Bu arada hamile değilim... Henüz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…