Doğuma Hazırlık Oğluma isim ablaları ..yardım edin...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2.5 yasında dünya yakışıklısı bir oğlum var adı muhammed metehan bir oğlum daha olursa kuzey veya selim han koymayı düşünüyorum hem çift isimler güzel oluyor canım bir dini birde modern isim koy bence ayrıca çift isim sünnettir öyle biliyorum demirhan, demiray, demir alp, demir can gibi hoş olabilir bu isimde karar kıldıysanız böyle alternatiflerde kullanabilirsiniz Allah adıyla var etsin rabbim hayırlı ömürler versin

Son düzenleme:
bugün kardeşime Alper isminin çok güzel olduğunu söyledim Alper ismini düşün derim
ali kerem, yusuf bunlarda çok güzel isimler. bence iki isim koy isimlerin enerjisi çok olurmuş enerjik bir oğlun olur

doktorum selman beyin ismini vermeyi düşünüyordum oğluma şimdi de kesin karar verdim anlamı özgür, hür müş çok hoşuma gitti bir erkek için hoş bir isim her yaşta gibi alternatif olsun diye isim arayanlara paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…