oğluma isim anketine katılır mısınız?

oğluma isim

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

ahcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
115
3
46
Batman
POYRAZ
RÜZGAR
DEMİR

anketimi oylayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

ben çoçukların isimleriyle yaşayacağını, ve isimlerini özelliklerini taşıyacağına inanırım.
benim fikrim 3 de çok sert isimler:(

evlatlarımıza anlamı hos olan isimler koyun cunku ahirette isminin anlamı yoksa hesabı sorulacakmıs.. yanı kıtapda gecen budur. poyraz rüzgar demir bence bunlar cok basit sizin evladınız basit mi ? değil anne yüreği sizdekide bence anlamlı isimler koyun miraç berat ahmet gibi... bildiklerimizi söyleme yükümlülüğünü ben üzerimden attım.. :)bebegınız sağlıkla dogsun ınsallah hayırlı bır evlat olur

evlatlarımıza anlamı hos olan isimler koyun cunku ahirette isminin anlamı yoksa hesabı sorulacakmıs.. yanı kıtapda gecen budur. poyraz rüzgar demir bence bunlar cok basit sizin evladınız basit mi ? değil anne yüreği sizdekide bence anlamlı isimler koyun miraç berat ahmet gibi... bildiklerimizi söyleme yükümlülüğünü ben üzerimden attım.. :)bebegınız sağlıkla dogsun ınsallah hayırlı bır evlat olur

zaten ilk isim ahmet olacak çocuğumun 2 isimli olacak yani...ben de sırf anlamlı veya kuranda geçiyor diye isim koymak istemiyorum..içime sinmiyor..fikirlerinize saygı duyarım ama.

Back
X