AYAZ İSMİ PEK HOŞUMA GİTMİYOR SOGUK YANİaras ve ayaz isminde kardeşler tanıyorum
Benimde ilk aklima ayaz geldi :)AYAZ İSMİ PEK HOŞUMA GİTMİYOR SOGUK YANİ
aRDA İSMİ DE OLMADI :) ONUDA ELEMİŞTİRK İLK OĞLUMUN DİĞER ADI kerem :)Benimde ilk aklima ayaz geldi :)
Arda , kerem
alp ismini begeniyorum fakat tek basit duruyo yoksa begeniyorum.
Tşk ederimAral
Altay
Asrın
Aren
Arden
Artun
ASİLMERHABA KIZLAR İLK OĞLUM ARAS İSMİ ŞİMDİ İKİNCİ OĞLUMA İSİM ARAYIŞINDAYIM. aras ismine yakın a harfi ile başlayan isim önceliğim olsun istiyorum arden,uras gibi değil klasik isimde olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Diğer isimlerede açığım .
Arel ismini o kadar seviyorum ki ne ilk oğlum da ne bu bu hamileliğim de kabul ettiremedim eşimeBenimde oglumun adi arel
AsafMERHABA KIZLAR İLK OĞLUM ARAS İSMİ ŞİMDİ İKİNCİ OĞLUMA İSİM ARAYIŞINDAYIM. aras ismine yakın a harfi ile başlayan isim önceliğim olsun istiyorum arden,uras gibi değil klasik isimde olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Diğer isimlerede açığım .
Esin iyiki kabul etmemiş anlamı çok kotu.tip dilinde hastalıklara verilen admış ve at kılı demekArel ismini o kadar seviyorum ki ne ilk oğlum da ne bu bu hamileliğim de kabul ettiremedim eşime
Yaa bilmiyordumEsin iyiki kabul etmemiş anlamı çok kotu.tip dilinde hastalıklara verilen admış ve at kılı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?