oğluma isim arıyorum lütfen yardm edim

Barış ismini hep çok sevmişimdir. anlamınıda söylenişinide. İlerde Rabbim bana erkek evlat verirse ya Ömer ya da Barış koymak isterim :61:

emir olsun yeğenimin adı :) isimde çok güzel ayrıca emirler biraz yaramaz olur ama zekidirler :34:

Ömer ismini çok severim.Ben de oğlum olursa bu ismi ona vermek istiyorum.Yazdığınız isimlerden Ömer,Emir ve Kerem arasında karar verin bence

oğlumun adı ahmet enes sana önerim ömer, talha, furkan eski isimler bana daha gösterişli gelir

Son düzenleme:
yazdığınız isimlerden melih ve kerem hoş.. bence tabiki :)) benimde oğullarımın ismi meriç ve gökberk.. berat isminide koymayı çok istedim ama olmadı .. sana tavsiyem ya çift isim koy, yada en çok beğendiğini, sonra aklında kalmasın.. şimdiden hayırlı olsun, ismiyle yaşasın inşallah..

benimde aklımda var bi kaç tanee
Tuğra(oğlumun ismi) :) kayra, berke,bartu,yusuf , tolga, kerem, kerim, anıl,berkcan, batur, ataberk, görkem,toprak,haktan valla aklıma gelenler bunlar
benim sana tavsiyem bir tane kurandan koy birtanede modern dediğiimiz isimlerden koy ben öyle yaptım :))
allah bu arada uzun ömürler nasip etsin..

Back
X