Doğuma Hazırlık Oğluma isim arıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluşumun ismi sizce ne olmalı

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Ali ismini ikinci sıraya alın bence mesela emre koyacaksanız yanına aliyi ekleyin kimliğide öyle yazdırın çünkü genelde ilk isimler kullanılıyor herkes ikisini birlikte söylemiyor..ki ben farklı bir isim kısmını oyladım.

ali eren yada ali arda arkaşımın oğlu vardı onun kıde alı ekber di

12 haftada doktor %70 erkeğe benziyor dedi. 16. haftada başka doktora gittim (3 lü test için) oda erkek dedi. Sağlıklı sıhhatli doğması tek arzumuz. bu arada ovulasyon günü ise erkek v.s inanmayın. aş ermeler hepsi farklı ve saçma sadece Rabbim bilir. 2. oğlumu kucağıma alacağım ama isim konusunda kararsızım. Ali ismini koyacamda iki isim istiyorum.
Ali Emre
Ali Arda
Ali Eren
Ali can sizin fikrinizi alayım dedim.

EMELCİM BU KADAR OLUR..BENDE 3 GÜN EVVEL BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM OĞLUM OLACAKMIŞ:))BİZ EŞİMLE BAŞINDAN BERİ ERKEK OLURSA ALİ EFE KOYARIZ DİYORDUK..AMA BANA BİRDEN SANKİ BİRİ SÖYLEMİŞ GİBİ EREN İSMİ AĞZIMA YAPIŞTI HATTA EŞİMDEN GİZLİ MİNİĞİME EREN DİYORUM:))EŞİMDE İKNA OLURSA BENDE ALİ EREN KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM..ALİ EREN GÜZEL BİR İSİM KANIMCA..BU ARADA HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN...:nazar:

pınkbellacım son zamanlarda tuttuğum isimler
HAKTAN SEVERMıSıN BıLEMEM AMA ÇOK HOŞUMA GıDıYOR

Ahhhh Şu eŞler yokmu zaten canları saĞolasıcalar.nevar sankı ıstedıĞımızı koysak deĞılmı yaaa.bızdede ÇelıŞkıler olmuŞtu . EŞım benden gızlı benım adıma uygun ben ondan gızlı onun adına uygun Şeyler arıyorduk. Sonunda karar verıldı. Tabı 2007 de.

Ahhhh Şu eŞler yokmu zaten canları saĞolasıcalar.nevar sankİ İstedİĞİmİzİ koysak deĞİlmİ yaaa.bİzdede ÇelİŞkİler olmuŞtu . EŞİm benden gİzlİ benİm adıma uygun ben ondan gİzlİ onun adına uygun Şeyler arıyorduk. Sonunda karar verİldİ. Tabİ 2007 de.
hayırlı olsun arkadaşım ..tavsiyelerin için teşekkür ederim bende 2 isim arasındayım ya efe yada eren tabi başında ali olmak kaydıyla :))önerdiğin isimde güzel ama iki isimin arasında tercih yapıcaz sanırım yinede çok saol..

12 haftada doktor %70 erkeğe benziyor dedi. 16. haftada başka doktora gittim (3 lü test için) oda erkek dedi. Sağlıklı sıhhatli doğması tek arzumuz. bu arada ovulasyon günü ise erkek v.s inanmayın. aş ermeler hepsi farklı ve saçma sadece Rabbim bilir. 2. oğlumu kucağıma alacağım ama isim konusunda kararsızım. Ali ismini koyacamda iki isim istiyorum.
Ali Emre
Ali Arda
Ali Eren
Ali can sizin fikrinizi alayım dedim.

ama sizde bunu yumurtlama zamnı denemişsinizzz
neden inanmayınn diyorsunn

eren,ege,efe bu 3 isim olmasında hangisi olursa olsun:)

neden mi çünkü çocuğunuza sokakta

-ereeeeen

diye seslendiğinizde çocuğunuzla birlikte en az 30 kişii "efendiiiiim" diyebilir:=)

benim favorim..engin,oğuz,uğur,akın

bide ares i beğeniyorum ama anlamını araştırmadım çok anlamsızsa koymam..

Back
X