Doğuma Hazırlık oğluma isim arıyorumm yardımmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

en güzel erkek ismi hangisi sizce?

• Çınar (ağaç türü)

OY: 26 44,1%
  • Aras (Sahip çıkılan buluntu, Doğu anadoluda bir ırmağın adı)

OY: 17 28,8%
  • Tuna (yavru; görkemli,gösterişli)

OY: 8 13,6%
  • Aziz (Allah'ın izzetli kıldığı, mü'min)

OY: 3 5,1%
  • Akın (Her engeli aşan, güçlüklerden yılmayan)

OY: 5 8,5%

• Ankete Katılan
    59

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
düşündüm taşındım bu isimleri beğendim. bunlardan en beğendiğiniz nedir işaretlerseniz sevinirimm:49::52:

yeni fikirlere de açığımm:)

Son düzenleme:
canım ben çınar ismini çok beğeniyorum kuzenimin oğluda ali çınar

poyraz,bertuğ ,aybars,demir,eren,doruk,sarp bunlar aklıma gelen.bebişin hayırlı olsun bu arada oğlumun adı poyraz:)

canım benimde oğlum haziranda doğacak allah kısmet ederse.Bizde adını Tuna koymayı düşünüyoruz ikinci isim için karar veremedik ama ya alp yada doruk koymayı düşünüyoruz sence hangisi daha uyar?
Tuna Alp - Tuna Doruk ??

merhabalar ben fransadan katiliyorum, bu forumda yeniyim :)
banada yarrdimci olursaniz coook sevinirim, noluuur!!! doguma en fazla 20 gun kaldi ve daha isim bulamadik! daha dogrusu karar veremedik bir turlu (esim biraz zordur da :d )
çift isim istiyoruz, begendim isimleri yazayim sizde bana yardim edin lutfeeenn :(

Ali
Melih
Mirza
Fatih
Mete
Mahir
Esat
Semih

Tesekkurler! :)

poyraz,bertuğ ,aybars,demir,eren,doruk,sarp bunlar aklıma gelen.bebişin hayırlı olsun bu arada oğlumun adı poyraz:)
benim de seçeneklerde poyraz vardı güsel isimli oğlun da maşallah

canım benimde oğlum haziranda doğacak allah kısmet ederse.Bizde adını Tuna koymayı düşünüyoruz ikinci isim için karar veremedik ama ya alp yada doruk koymayı düşünüyoruz sence hangisi daha uyar?
Tuna Alp - Tuna Doruk ??

tuna alp daha güsel bencee

Cinar ismini begendim saglicakla kucagina al bebisini ...........................:emir_bebek:

Tuna Alp - Tuna Doruk ??

canım benim doktora hocamın bir oğlu bir kızı var, oğlunun ismi Alp Tuna, kızına Ela Doruk ismini koydu (Doruk erkek ismi olduğu için daha ziyade, tabi herkes yadırgadı:)) Alp Tuna ya da Tuna Alp güzel bence:) Tuna Doruk bi arada cok uymuyo sanki:)

yeni isimleri anlamsız bulan biri olarak aziz diyorum
ama anlamı tam öyle mi emin değilim

Son düzenleme:
Back
X