Doğuma Hazırlık Ogluma Isim bulamadim. Erkek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

22oktober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
257
3
46
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar, oglum olacak daha vakdim var ama hala bir Isim bulamadim bana tavsiye edeceginiz isimler varsa yazarsaniz cok sevinirim.

Son düzenleme:
cok klasik gelicek belki ama ben deniz ismini çok beğenirim ve tabi ki baskada rüzgar ve kuzeyi önerebilrim :34:

Tskler canim kiz kardesim oglunun ismini kuzey Koydu cok guzel bir Isim Deniz de akrabada var :)) ruzgarda guzel tskler:)

bende hep akrabalardaki isimleri bulmuşum desene o zaman bir isim daha öneriyim ben eşimin adını çok severim adı ''ULAŞ'' buda sana fikir canımm :16:

insallah en yakin zamanda bende hamile kalirsam ve erkek bebek olursa ismini Cihan koyacam cok seviyorum cihan ismini..

eşim yavuzselim diye tutturdu bnse ömer talha olsun diyorum sizce nasıl?
bana iki erkek ismi lazım :)) ikiz erkek bekliyorum

4,5 yaşında bir oğlum var adı ilim ben ismini çok beğenerek koydum koymadan önce bi dolu eleştiri aldım böyle isimmi olur diye ama şimdi çok beğeniliyor tavsiye ederim, hem farklı hem anlamı güzel, şimdi yine gebeyim bunada ilke koymak istiyorum kızda olsa erkekte olsa kısmet bakalım

Bende 18 haftalık hamıleyım bebısım kendını gostermedı ama ben kız hısedıyorum kızımın ismi ada hem kıza hem erkege koyuyorlar cok begenerek koymustum ikincısı ıcınde kız olursa ilke olarak dusundum degısık erkek cıkarsada denız uras utku ısımlerını dusundum ruzgar poyraz kuzey cok sıklıkta oldugu ıcın dusunemıyorum malesef

Bizimde bir oğlumuz olacak,biz ismini ALP koymayı düşünüyoruz,beğendiğim diğer erkek isimlerine gelince RÜZGAR,ATEŞ,ALAZ,UTKU,YİĞİT,YAMAN
Şimdiden sağlıkla kucağına alman dileğimle...

Eğer oğlumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alırsam adını ILGAZ koyacam.Eğer kızım olsaydı ILGIN olacaktı. Herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah.

Back
X