Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ismin anlamı ne daha doğrusu aselin anlamı ne merak ettim.
Evet doğru asel arapçada bal demek o zaman oğlunuzada cennetle alakalı bi isim bulalımasel cennettekı dört ırmaktan bır tanesı bal ırmagı anlamında..
asil kayra dedim ama farketmediniz heraldecok sevınırım cunku hıc bırsey gelmıyor aklımaa fikirlerınıze ıhtıyacım var
asil kayra dedim ama farketmediniz heralde
Önemli değil :) Allahtan gelen lütuf demekmiş anlamı : )kusura bakmayınn kızımm bıraz yaramaz ustumde farketmedımm asil kayra cok guzel ewet kayranın anlamıda guzel bıldıgım kadarıyla
hımm cok guzel anlamı var tesekkur ederım :)Önemli değil :) Allahtan gelen lütuf demekmiş anlamı : )
kızımın ismi asel yüsra ama ogluma bulamıyorum kızımın ısmıne yakın bır ısım arıyorumm yardım edermısınız?
yuşa cok guzel esimin aklına gelmişti önune ısım bulamamıstık insallah buldugumuz ısmın sıfatlarını tasımayıda nasip etsın rabbımAli Yusa nasil?Kusura bakma klavyede $ harfi yok:)...
Önce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim, size hayirli bi evlat ablasina hayirli bi kardes olsun insallah.Yusa ismini ben de cok seviyorum, kizimin ikiz arkadaslari var mirkelam ve yusa cok tatlilar oradan geldi aklima:).Kizinizin güzel ismine de uyar insallah...yuşa cok guzel esimin aklına gelmişti önune ısım bulamamıstık insallah buldugumuz ısmın sıfatlarını tasımayıda nasip etsın rabbım
aminn allah razı olsunn allah ım hepimizin evlatlarını korusunn yuşa cok guzell evet tesekkur ederımm fıkırlerınız ıcınn allah herkeze bu tatlı telasları nasıp etsın ınsallah...Önce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim, size hayirli bi evlat ablasina hayirli bi kardes olsun insallah.Yusa ismini ben de cok seviyorum, kizimin ikiz arkadaslari var mirkelam ve yusa cok tatlilar oradan geldi aklima:).Kizinizin güzel ismine de uyar insallah...
yasir in anlamı nedir acaba ?Ali Yasir..