mrb canım ben 12 haftalık hamileyim daha cinsiyet belli değil yalnız erkek olursa kayra veya elyesa koymayı düşünüyorum..
mehtap canımcım poyraz güzel ben de seviyorum o ismi ama eşim istemedi diye içime sinmedi soğudum o yüzden karar değiştirdik ben sana erkek bebek isimleriyle ilgili yaptığım listeyi göndereyim ona bak istersen.
canım yaaa ne güzel hamişsiniz ve en tatlı dönemleri geciriyosun bide ben o günleri yaşasam keşke ama inşallah bizde tadarız o duyguyu bende fikrimi belirtmek isterim ben erkek ismi olarak kutay ve sarp isimlerini begeniyorum kızım olursada esilla koyucam anlamı cok güzel cennetteki en güzel kadın anlamına gelio bu arada bebegini inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın
canım yaaa ne güzel hamişsiniz ve en tatlı dönemleri geciriyosun bide ben o günleri yaşasam keşke ama inşallah bizde tadarız o duyguyu bende fikrimi belirtmek isterim ben erkek ismi olarak kutay ve sarp isimlerini begeniyorum kızım olursada esilla koyucam anlamı cok güzel cennetteki en güzel kadın anlamına gelio bu arada bebegini inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?