Doğuma Hazırlık oğluma isim bulmada yardımmmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mehtap canımcım poyraz güzel ben de seviyorum o ismi ama eşim istemedi diye içime sinmedi soğudum o yüzden karar değiştirdik ben sana erkek bebek isimleriyle ilgili yaptığım listeyi göndereyim ona bak istersen.

mrb umutluyuza.s. öncelikle bebişini sağlıkla kucağına almanı diliyorum..benimde oğlum olucak ve ismine hala karar veremedim malesef:1no2: rica etsem listeni banada gönderir misin?opuyorumnanaktan

Canım merhaba en keyifli ve zor bölümdesin adıyla sağlıcakla yaşasın oğlun benimde ılgaz ve toprak ismi hoşuma gitmişti.Hadi hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

saglıkla kucağına alırsın insaallah bende poyraz ismini cok severim kuzey kayra oğlun olsaydı koymayı düşündüğüm isimlerden di ben ıkısını birden koyacaktım ama benim prensesim olacak

çok saolun kızlar...
ılgaz kız ismi sanıyodum..!
toprak ve kayra da hoşuma gitti aslında listeme aldım...:)

elyesa ne demek gerçekten bende ilk defa duydum değişik geldi..

elyesa, kuranı kerimde adı geçen bir peygambermiş...benim önerilerimde bunlar ılgar, uras, talha, haktan, pamir, dağhan, tardu, mirza.. bu arada ben öneriorum ama kendim hala oğluşuma isim bulabilmiş değilim ne kadar zormuş yamafoldumben umarım yardımcı olabilmişimdir..isim listesinide ilk elden umutluyuzdan alim dedim ama görmedi sanırım rica etsem banada gönderirmisin mhtp.. bebişlerimize en kısa zamanda isim bulmamız dileğiyleopuyorumnanaktan

kafsinkaf
ya isim bulmak çok zor..

isim listesini beğendiklerimi bir kenara yazıp sildim canım..ama ben umutluyuza ulaşmaya çalışayım..

yusuf benim oğlum olursa yusuf ismini düşünüyorum

mert,eymen ,efe,oktay,burak,..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

valla kızlar karar verdinizmi bilmiyorum ama ben ALKIM ismini çok beğeniyorum. anlamı gökkuşağı demek...

benimde hoşuma giden isimleri yazayım :sinifsinif:
eymen----aytuğ-----melih
sizce hangisi güzel

canım yaaa ne güzel hamişsiniz ve en tatlı dönemleri geciriyosun bide ben o günleri yaşasam keşke ama inşallah bizde tadarız o duyguyu bende fikrimi belirtmek isterim ben erkek ismi olarak kutay ve sarp isimlerini begeniyorum kızım olursada esilla koyucam anlamı cok güzel cennetteki en güzel kadın anlamına gelio bu arada bebegini inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın

canım inşallah allahım en yakın zamanda tattırır bu güzel heyecanı sana...hamile duası geçer derler duam seninle...

fikirler için çookkk teşekkürler....
farklı fikirleri olan arkadaşlar bekliyorum..

oluşum olsayı kuzey kayra bıde yağız isimi hoşuma gııyor sağlıkla gelsin insallah

canım İNSALLAH hayırlısıyla sende tadarsın en kısa surede kız ısmı esılla demışsın bende o onu esila dıye bılıyodum esılla dıye ısmım de mı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…