Doğuma Hazırlık Oğluma isim için yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluma hangi isim?

• Cihangir

OY: 26 74,3%
  • Kaya

OY: 9 25,7%

• Ankete Katılan
    35

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.220
14.582
298
Arkadaslar kısmetse ilk bebeğim ve oğlum olacak. Zorluklarla oldu biraz Ben isim buldum esim de buldu sadece tek isim koycaz ama uzlasamiyoruz ne yazik ki
Anket yaptim sizce hangisi ? Bence Cihangir
Cok zorlandık esim dini isim istemedi. Bu isimde tanıdığı insanlar varmış.(Cihangir isminde) C harfinde olan ınsanlarla cok anlaşamıyormuş Kaya marka ismi gibiymis cok üzgünüm ya ikna olmus gibiydi . Diyor ki cihan olsa? Cihan a razi olan Cihangire yok çekiyor oylarinizi bekliyorum

Cihangir asiri guzel bi isim bende oglum olursa koymak istiyorum ya bi de kaya diyice benim aklima kaya cilingiroglu geliyo Allah affetsin hulya avsar gibi kadini aldatti şereffff

Cihangir asiri guzel bi isim bende oglum olursa koymak istiyorum ya bi de kaya diyice benim aklima kaya cilingiroglu geliyo Allah affetsin hulya avsar gibi kadini aldatti şereffff
Evet canim yaaaa cok guzel bir isim bende bayılıyorum dedigin gibi o adam... Itici bir de. Ben bi de kitap okudum orada harflerin sayisal degerleri ve kader sayısı falan hesapliyorsun Cihangir harika uyumlu çıktı soyismimizle de..

Aaaa o nasil bisey

Tatlım benım oyum bellı zaten yınede tekrar edıyorum CIHANGIR. Ya herru ya merru. Devam sonuna kadar yılmak yok.

Aaaa o nasil bisey
Evrende her harfin karşılığına denk gelen bir sayı var mesela A harfinin 8 gibi. Isim+soyisim bunlara denk gelen sayilari hesapliyorsun diyelimki 34 çıktı onuda kendi arasinda topluosun 3+4 =7 bu kader sayın oluyor iste bide dogum tarihi ve hayat yolu sayisi 14.07.2020 diyelim bunlarin toplami hayat yolu sayısı. Sonra harflerinde enerjisi mesela K harfi kariyer icin supermis S harfi ünlülük veriyormus ama bazi harfler kotu. Ü,ö,z zaten ismi özlem ümit gibi olanlarin hayati sanirim biraz daha zor.. dikkat ettiniz mi.Anlamda onemli düşünsene cocugun adı Çetin,Tufan,Ateş.. elde avucta durmaz bakalim nolcak sonumuz

Canimm senin secimin oldgnu bilmeden konuyu okumafan cihangir oyladim ... insallah uzlasirsiniz ne tatli telaslar bunlar

bencede cihangir ismi çok güzel bende sizinle aynı durumdayım eşim deha ismini koyucam diyip duruyor bende Muhammet Burak koycam diye inatlasiyoruz

Kuzum biliyorsun fikrimi ama yazmadan edemedim tabiki de Cihangir
Oyumu da kullandım
Cihan da güzel unisex bir isim. Soyadınla da uyumlu aslında.
Yine de Cihangir
Sağlıkla gelsin inşallah annesinin ve teyzesinin paşası

Bana Cihangir bu devrin ismi gibi gelmiyor, tarihten de her ne kadar çok üstün meziyetli olsa da engelli bir şehzadeyi çağrıştırıyor. Sonundaki “gir” hecesi beni rahatsız ediyor. Kaya ise çok sert bir isim ve evet Kaya Çilingiroğlu’nu çağrıştırıyor. Yine de ikisi arasında Kaya daha güzel geliyor kulağıma. Bence anlam olarak da baktığımızda en güzeli orta yol olan Cihan.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…