- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.583
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Arkadaslar kısmetse ilk bebeğim ve oğlum olacak. Zorluklarla oldu biraz 
 Ben isim buldum esim de buldu sadece tek isim koycaz ama uzlasamiyoruz ne yazik ki
 Ben isim buldum esim de buldu sadece tek isim koycaz ama uzlasamiyoruz ne yazik ki
Anket yaptim sizce hangisi ? Bence Cihangir
Cok zorlandık esim dini isim istemedi. Bu isimde tanıdığı insanlar varmış.(Cihangir isminde) C harfinde olan ınsanlarla cok anlaşamıyormuş Kaya marka ismi gibiymis
 Kaya marka ismi gibiymis 
 cok üzgünüm ya  ikna olmus gibiydi . Diyor ki cihan olsa? Cihan a razi olan Cihangire yok çekiyor
 cok üzgünüm ya  ikna olmus gibiydi . Diyor ki cihan olsa? Cihan a razi olan Cihangire yok çekiyor   oylarinizi bekliyorum
 oylarinizi bekliyorum

Ben isim buldum esim de buldu sadece tek isim koycaz ama uzlasamiyoruz ne yazik kiAnket yaptim sizce hangisi ? Bence Cihangir

Cok zorlandık esim dini isim istemedi. Bu isimde tanıdığı insanlar varmış.(Cihangir isminde) C harfinde olan ınsanlarla cok anlaşamıyormuş
 Kaya marka ismi gibiymis
 Kaya marka ismi gibiymis 
 cok üzgünüm ya  ikna olmus gibiydi . Diyor ki cihan olsa? Cihan a razi olan Cihangire yok çekiyor
 cok üzgünüm ya  ikna olmus gibiydi . Diyor ki cihan olsa? Cihan a razi olan Cihangire yok çekiyor   oylarinizi bekliyorum
 oylarinizi bekliyorum

bende sizinle aynı durumdayım eşim deha ismini koyucam diyip duruyor bende Muhammet Burak koycam diye  inatlasiyoruz
 bende sizinle aynı durumdayım eşim deha ismini koyucam diyip duruyor bende Muhammet Burak koycam diye  inatlasiyoruz

Soyadınla da uyumlu aslında.
 Soyadınla da uyumlu aslında. ♥
♥