- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
POyraz ege çok güzel bir isim benceOğlumun ismine karar veriyoruz sonra başka isimler görüyorum duyuyorum arıyorum acaba omu olsaydı bunu olsaydı en son' poyraz ege' ismine karar verdk ama bilmiyorum yardimci olrmsnz bana
Canm tsk ederim cvp verdgn için bende cok begenyrm ama kafamı karıştırıolar bende acaba şu mu olsadi bu mu olsadi die die kafayı bozdm yaPOyraz ege çok güzel bir isim bence
Kağan ege ismide cok güzel ama kagan diye cagrrken kan kan die cikio insanın ağzından o yüzden kagan ismini istemedimBence kağan ege
Peki Önerdiğnz isimler var miİkisi de doğa ile ilgili gibi olmuş. Bence birbirinin yanında güzel durmuyor.
Poyraz Efe daha hoş bence. Hayirli olsun bebeginiz
Tsk ederim peki poyraz ismi tel başına nasıl sizcePoyraz Efe daha hoş bence. Hayirli olsun bebeginiz
Poyraz, ayaz, bora, tayfun gibi dogadan isimler bana hep sert ve soguk gelir. Ben tercih etmem ama illa poyraz dusunuluyorsa yaninda poyrazin sertligini giderecek yumusak bi isim secebilirsiniz. Poyraz efe, mert, alp, yigit vb. GibiTsk ederim peki poyraz ismi tel başına nasıl sizce
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.Oğlumun ismine karar veriyoruz sonra başka isimler görüyorum duyuyorum arıyorum acaba omu olsaydı bunu olsaydı en son' poyraz ege' ismine karar verdk ama bilmiyorum yardimci olrmsnz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?