- 29 Mart 2021
- 16
- 10
- 8
- 35
- Konu Sahibi Denizli2000
-
Gayet güzel isimOğluma isim arayışındayız.. ERDEM ismi sizce nasıl? Tanıdığınız erdemler nasıl?
Ögretmenim vardı çok iyiydi güzel isimOğluma isim arayışındayız.. ERDEM ismi sizce nasıl? Tanıdığınız erdemler nasıl?
SevindimÖgretmenim vardı çok iyiydi güzel isim
TeşekkürlerBi tanıdığım var Erdem o da iyi birine benziyor kardeşimin arkadaşı
Biz kararsız kaldıkErdem cok sevdigim bir isim.
Evet var cok efendi, çalışkan harika birini tanıyorum.Biz kararsız kaldıktanıdığınız var mı?
ERDEM güzel bir isim, onun dışındaOğluma isim arayışındayız.. ERDEM ismi sizce nasıl? Tanıdığınız erdemler nasıl?
Çok güzel bir isim. Bir yakınımın oğlunun ismi, gayet uysal bir çocukOğluma isim arayışındayız.. ERDEM ismi sizce nasıl? Tanıdığınız erdemler nasıl?
Yeğenimin adı (görümcemin oğlu) Erdem, şuan 3 yaşında ve çok uslu, tatlı, karizmatik, çok da akıllı bir çocuk. İsimler gerçekten kişiliği etkiliyor, kesinlikle tavsiye ederim!Oğluma isim arayışındayız.. ERDEM ismi sizce nasıl? Tanıdığınız erdemler nasıl?
TeşekkürlerGuzel isim bence de
EyvahhTanıdıgım ise yaramaz sorumsuz bi erdem var. Ama erdem ismini bende cok begeniyorum anlamida guzel
Güzel bir isim. Ek olarak Eren,Erdinç gibi isimler de fena değil türkçe kökenli isimler iyidir. Daha türetebilirim.Erdem isminde yoğunlaşıyoruz son yorumlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?