Doğuma Hazırlık Oğluma isim lütfen Arda,Meriç,Kayra....hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pembeliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
10
0
86
Balıkesir
2. oğlum 2 ay sonra doğacak,arda meriç kayra isimlerini beğeniyoruz,hangisi güzel sizce?bunların dışında güzel isim önerileriniz var mı?

Bence söyledikleriniz arasında en güzeli Arda.Benim sevdiklerim ise Batuhan,Kaan.Bir de Deniz ismi erkeklerde çok hoş duruyor bence. Aytaç var o da fena değil :))

Son düzenleme:
Arda ve Kayra en çok kullanılan isimlerden biri.Arda ismi 2010 yılında bebeklere en çok verilen 3. isimmiş.Kayra ismi de öyle.Ayrıca kızlara da çok verilen bir isim.Bu durumlar sizin için sorun olmazsa iki isim de güzel.Ben bu üç isimden tercih yapacak olsam Meriç olurdu heralde.Benim için çok yaygın olmaması da önemli.Erkek ismi olarak size bir de Alaz ismini öneririm.Benim çok beğendiğim bir isim.Alev. 2. Ağaçsız, açıklık yerler. 3. Gösteriş, haşmet.anlamları var.

evet arda çok kullanılan bir isim kayranın da hem kızda hem de erkekte olması hoş değil o yüzden en iyisi meriç bence :34:

Arda bence güzel,aslında kayrada hoş ama herkezde var.. Benim inşallah oğlum olursa adına karar verdik Toprak..

meriç kızda da oluyor erkektede ... meriç ismini bi yönü var yöresel bir isim olması ...

kayra anlamı süper.. yanlış hatırlamıyorsam allahın bir hediyesi demekti... ( yanlışta olabilir tam emin değilim)...arkadaşlarında dediği gibi çok kulşlanılmaya başlandı... bide kayra bir şarap markasının ismi...

arda dersen son 5 yılın en popüler ve en çok yıpratılmış ismi...

hepsine bi kulp buldum sanırım =((

talha
yuşa
berke benim alternatiflerim
sizin isimlerden de ben arda yı beğendim
hayırlı doğumlar:71:

Kayra ismi baymaya başladı artık. Oyun parklarında bir kayra deyin en az 2-3 çocuk mutlaka bakıyor size :)

evet bende bu yüzden karar veremiyorum sanırım,başka isim önerileriniz var mı? bunların yanında eymen,berkay,yağız nasıl?

Bende eymen ve arda ismini çok beğenmiştim. Arda da çok var etrafta, Eymeni de eşim istemdi. Biz de Tuna da karar kıldık "şimdilik"

Meriç güzel fakat Arda ve (özellikle) kayra çok sık kullanılan isimler..

İçerinden seçecek olursan, Arda derim..

eğer kocamla armızdaki problemleri çözüp çocuk yapmaya karar verirsek. oğlum olursa eymen kızım olursa yüsra olsun istiyorum adları. bu arada yağız çok güzel bi isim bencee yada yağız efe...

Back
X