Doğuma Hazırlık oğluma isim önerir misiniizz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bianc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
136
0
116
İstanbul
selam arkadaşlar,
buraya daha önce konu açmıştım. oğluma isim konusunda.. şimdi, o malum isimden eşimi vazgeçirebildim ama işimiz büyüdü. bi türlü isim beğendiremiyorum onun beğendiklerini ben beğenmiyorum. mesela o daha eski; ilker, türker, atakan gibi isimleri beğeniyor ben de doruk gibi modern isimleri beğeniyorum. bi süre isim işini erteledik ama ben liste yapmak istiyorum. hem modern hem klasik eski isimlerden önerebilir misiniz. isim konusu gerçekten çok zormuşş.. :26:

Doruk ismini bende çok beğeniyorum.
Onun haricinde ise Burak ve Poyraz isimleri hoşuma gidiyor

beğendiğim isimlerden bir kaçını yazmak istiyorum :) emre, tunç, bulut, ali ve kıvanç...

benm oglumun adı Asaf.. ve cok memnunum bence cok guzel herkes begenıyor cnm fıkır olabılır senın ıcın.. anlamıda HZ.Suleymanın vezırı sag kolu, ıdarecı yonetıcı..

Ali ve Tunç adını ben de çok beğenirim.Eklemek istediklerim Arman ,Aral ,Barlas,Deha ,Bora,Ediz ,Aras, İlter ,Tunca ,Işıtan ,Berkay, Koral,Melih,Teoman ,Korcan ,Ateş.

Son düzenleme:
Eski ama modası geçmemiş klasik isimlerden Kemal güzeldir .Atilla ismi de çok melodik ve sevimli gelir kulağıma.

teşekkür ederim canımm..

off eşime isim beğendiremiyorumki üstüne kız olsaydı bak ben karışmayacaktım gibi duygu sömürüsü yapıyor. kafasında iki isim var. ya Enes Yiğit (iki isim birlikte. ama ğ harfinin söylenişi bana hep zor gelmiştir o yüzden emin değilim) ya da Atakan sizce nasıl ??

Atakan harika bir isim .O da beğeni listemde.:87:

kağan,kerem,mete,mert,eymen,yiğit,aras,yusuf,ömer...

Aras ismini önerebilirim şu günlerde nehir isimleri konuyor ama genelde Arda , Meriç , Ceyhun nehirlerinin isimleri konuyor bence en güzeli Aras

Atakan güzel bir isim ben Atahan ismini de beğeniyorum. Atakan kadar yaygın değil ama onun kadar güzel

arkadaşlar benim de oğlum olacak 3 ay sonra. fikirleriniz güzel. ben de bişey sormak istedim. buğra ve ayaz isimlerinden hangisi daha güzel sizce? fikir verirseniz sevinirim..

benim oğlum olursa adını ali toprak koyucam Allah'ım inşAllah o günleri bana gösterirrr..

arkadaşlar benim de oğlum olacak 3 ay sonra. fikirleriniz güzel. ben de bişey sormak istedim. buğra ve ayaz isimlerinden hangisi daha güzel sizce? fikir verirseniz sevinirim..
Canim Bence ayaz. Demistim sanirim ğ li isimler bana zor geliyo

Arkadaslar fikirlerinz icin tesekkur ederim hala karar veremedik. İsim hakknda konusmuyoruz bile bakalim nolacak :/

alptuğ ve yağız ismini seviyorum ben. gökalp te güzel yiğenime koymuştum bu adı.

Tesekkur ederim kizlar.. Simdilik gokalp ile kivanc arasindayiz bizde :)) degismesse son aya kadar. Ne zormus ne zoorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…