Doğuma Hazırlık oğluma isim önerir misiniizz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar yazdıklarınızı okudum not aldım
benimde isimlerle başım dertte eşime ne duyuyosm söylüyorum hiç birinede olabilir demedi
sadece kendi bikaçgün mahir güzel hoşuma gidiyor dedi. bende mahiri sevmedim. tamam eski isimleri severim ama bukadarda değil yahu :)))

burada bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim sahabe isimlerinden Eymen çok güzel bir isim erkek için ama maalesef oğlum olursa koyamayacağım ben eşim ali emir koymak istiyor, kız olursada ben koyacağıım anlaşmamız Eymen ismini sende seversen eşine sunabilirsiin

aral yada bora yada babasıyla uyumlu olması için oğulcan olucak bnmki :) ama Aral ve Bora isimleri çok karizmatik geliyo
şahsen oğlum ve kızım olsun istiyorum eğer öle olursa Aral ve Lara koyucam inş isimleri gibi birbirlerinin tersi olmazlar

aras çok asil çok ağırrr

ben aras yada eren arasında kaldım

erende güzel ama aras a göre daha hafif kaldı

klasik ve ağır isimleri seviyorum

nasip olursa bana "KAĞAN" koymayı düşünüyorum. bu isme sahip kim varsa tanıdığım, cok mert ve akıllı ve yakısıklı oluyor..

Benim ve eşimin ortak düşündümüz erkek ismi YÜSRA, ( anlamı Cennet )bakalım benim bebegin henüz cinsiyetini öğrenmeme daha epey zaman var.
Ama erkek olursa şuan düşündüğümüz isim bu.

benim de oğlum olcak kısmetse ben de ÖZGÜN koymayı düşünüyorum ama daha tam karar veremedim:26:

eymen ismini çok seviyorum ama etrafımda çok fazla eymen bebek var amma popüler olmuş..
agah,asaf bu isimler de hoşuma gidiyo ama yine arkadaşların çocuklarında mevcut..isim bırakmadılar şöyle ağır, eski, güzel!!
akif koyacağım galiba, kısmet olursa..

Bizde eşimle sizin gibiyiz bende daha modern isim olsun istiyorum ama hala uzlaşamadık

yiğit bence güzel bi isim.benım favorilerimde :
rüzgar,poyraz,emir,demir.kerem ismini çok severim bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…