Doğuma Hazırlık Oğluma isim, yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun adı Pamir olsun mu?

• Ankete Katılan
    73
  • Anket Kapalı .

kucukprens

Aşk İçimde!
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
3.164
2
116
İstanbul
Oğluma Pamir adını koymak istiyorum ama eşime bir türlü beğendiremedim, sizin kızlar ne diyor diye soruyor. Bende anket yapayım bari dedim:)

Sizce olsun mu, olmasın mı??

Pamir:

1- Orta asya da çok büyük bir dağ ve yaylanın adı.
2- Dünya'nın çatısı.
3- Herşeye gücü yeten.

Son düzenleme:
Olabülür : ) bence güzel kulağa hoş geliyor.Zaten erkek ismine kıran girmiş doğru düzgün bir şey bulamıyor insan, olanı da herkes koymuş zaten.

benim kulagima hos gelmedi o yüzden olmasini sectim ama tercih meselesi : )

sizin oglunuz sonucta bizim kararlarimizla yola cikacak ta degilsiniz

Allah anali babali büyütsün bu arada : )

Gücenmeyin nolur ama bende begenmedim :S

Yani bence normal isimler koymak gerekiyor artik, Herkes farkli isim koymak icin degisik degisik seyler uyduruluyor, cogunun anlami o olmuyor bile..

anlamı gzüel bence tatlım
aam söylenişi zor gibi bi değişik
aam yanına minik bi isiimle dahamı gzüel olur

Herkese oyları için teşekkür ederim. Ben eşimi ikna etmeye çalışıyordum ama gördüm ki baya beğenmeyen var:))
Aslında anlamsız değil gayet güzel anlamları var, ve hatta:
pamir dagi,
oguz tarihindeki kutsal daglardan biridir.
"gunesi pamir'den aldik da geldik"
dizesinden anlasilacagi uzere, gunes'in pamirden dogdugu kabul edilir.

Yine de oylarınızı bekliyorum, teşekkürlera.s.

bu ismi ilk senden duymuştum ve çok hoşuma gitmişti. açıkçası farklı isimlerle aram yoktur ama bunu çok sevdim. ben gözüm korktuğu için pek düşünmesemde eşim ikinci çocuğu düşünüyor ve bu bebeğin ismini o koyacak gibi,, bende son sıralar eğer olurda ikincisi olursa o da oğlan olursa pamir koyarım diyorum ve o da bu isimi beğenmiyor senin eşin gibi. daha bu dururken pek yapmayı düşünmediğim çocuğun isminin tartışmasına düştük ama ben biraz inatçı davranabilirim

farklı ama bende pek beğenmedm canım.. anlamı daha güzel olan isimler var bence. gerçi tercih sizin sizin oğlunuz sonuçta.. allah sağlık versin de isim bulunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…