Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez bile izlemişliğimiz yok o diziyiSize her zaman soracakları şey diziden mi esinlenip koydunuz olacak. Herkes koymaya başladı bu ismi çok duyuyorum o yüzden dedim yoksa güzel isim tabi.
Yakın bi arkadaşım eymen koydu o da güzel isim.Eymen de guzel bir isim ertugrul cok uzun ve agir bi isim givi geldi cnm Bana
Teşekkür ederim fikir için değerlendiricemEdiz :)
Teşekkür ederim fikriniz için. Benim de çok içime sinmiyor aslında dizilerde meşhur oldu o da. Ama E ile başlayan da pek seçeneğimiz yok. İçime sinmezse başka isimler düşünücemErtugrul guzelveya deniz ama lutfen emir koymayin duymaktan midemiz bulandi artik
![]()
Teşekkür ederim. Aslında ilk anlamı buyruk komut. Fakat diğer anlamları güzel hen komutan hem de peygamber soyundan gelen gibi anlamları var.EMİRİ ANLAM OLARAKTA SEVMİYORUM. BEN.OYUMU KULLANDIM
Haklısın canım eymeni düşünmüyorum zaten emir i de eledim gibi. Emre ismini eşim istemiyor. Eralp de hoş aslında. Erim i ilk kez duydum farklı bi ismmiş anlamını araştırıp eşime bi söyleyeyim. Fikir için teşekkürlerEmir ve Eymen den gina geldi..
Deniz'e oy verdim..
Emre ve Eralp isimlerini de cok severim..
Arkadasimin oglunun adi Erim. Fikir olur belki.. Elif ile uyumlu..
Akşam eşime bi sorucam canım hoşuma gitti benim de Erim ismiTatlım karar verebildiniz mi arkadaş yazmış bende önceden hep erim düsünurdum kiz arkadasim vardi onun adiydi cok hosuma giderdi kucukken unisex bir isim simdi oglanada cok yakisir bende esime soyledim ama bakalim daha dusunuyoruz kumrucuk gibi en azindan sizde secenek var)
Benim oğlumun adı Pusat. 10 yaşında hala ilk tanıştığımız insanlar sorar diziden mi koydunuz diye. Öyle bi diziden haberimiz bile yoktu aslında. :)1 kez bile izlemişliğimiz yok o diziyidizilerden sonra bazı isimler popüler oluyor canım doğru diyosun ilk zamanlarda soran olur sonra dizi biter unutulur
kafam daha da karıştı şuan. Normalde de kararsız biriyimdir
![]()
Evet ben de çok seviyorum ama kardeşimin ismiEnes ismide anlamıda güzel