Doğuma Hazırlık Ogluma isim !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sumy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
16
0
36
Fransa
Merhabalar ben Fransadan katiliyorum
benim dogumuma en fazla 2 hafta kaldi , bir turlu isim bulamadik oglumuza ...
aslinda ben Mirza ismini cok seviyorum ama esim 'anlamsiz isim diyor'

Mirza : Hükümdar soyundan gelen

sizce, anlami nasil? yani dinimize uygun mudur?? nasil ikna edebilirm esimi yaaa, uuufff ne kadar zormus!!

tesekkur ederim :)

erkek çocukları için isim bulmak gerçekten zor biz oğluşumuzun adını TALHA koyacaz inşallah...Mirza adının yanına eşin istediği bir ismi koysun böylelikle ikinizinde istediği olur...mesela Muhammet Mirza güzel oldu bence...

tsk ederim cevabin icin :)
evet Talha ismi cok guzel, ama arkadasim koydu onu :1:

Cift isim daha iyi diyorlar, galiba oyle yapacam. hem istedigim ismi koyarim hemde esimi (belki) ikna edebilirim

hükümdar soyundan gelen anlamındaki bir isim bence hiç hoş değil, eşitlik ilkesine aykırı :20:

yaa çift isim koysam? olmaz mi o zaman? ben bu ismi cok seviyorum , hep onu istemisimdir.

tsk ederim cnm cevabin icin :3:

yaa çift isim koysam? olmaz mi o zaman? ben bu ismi cok seviyorum , hep onu istemisimdir.

tsk ederim cnm cevabin icin :3:

rica ederim ne demek :34:
gerçekten de fonetik olarak çok hoş, kulağa hitap ediyor, Mirza, ama anlamı hoş değil işte, diyelim ki benim adımı ailem Mirza koydu, büyüyünce hemmen ilk işim o ismi değiştirmek olur, çünkü benim ilkelerimde üstünlük, büyüklük, yücelik olamaz :34: bak sakın beni yanlış anlama sana karşı bir şey yazmıyorum, sadece fikrim bu, tabi belki çocuğun çok beğenir bilinmez, kulağa hoş geliyor sonuçta, ama anlamı beni itiyor sadece

madem öyle dediğin gibi çift isim olsun, çift ismin de çocuğun psikolojisine olumsuz etkisi oluyormuş ama, ee zaten bu bilim adamları da her şeye bir kulp buluyor, onların dediği gibi yaşarsak da hayattan zevk alınmaz amaaaan da diyebiliriz hani :9:

rica ederim ne demek :34:
gerçekten de fonetik olarak çok hoş, kulağa hitap ediyor, Mirza, ama anlamı hoş değil işte, diyelim ki benim adımı ailem Mirza koydu, büyüyünce hemmen ilk işim o ismi değiştirmek olur, çünkü benim ilkelerimde üstünlük, büyüklük, yücelik olamaz :34: bak sakın beni yanlış anlama sana karşı bir şey yazmıyorum, sadece fikrim bu, tabi belki çocuğun çok beğenir bilinmez, kulağa hoş geliyor sonuçta, ama anlamı beni itiyor sadece

madem öyle dediğin gibi çift isim olsun, çift ismin de çocuğun psikolojisine olumsuz etkisi oluyormuş ama, ee zaten bu bilim adamları da her şeye bir kulp buluyor, onların dediği gibi yaşarsak da hayattan zevk alınmaz amaaaan da diyebiliriz hani :9:

evet dedigin gibi kulaga cok hos geliyor ama anlami ... hayir yanlis anlamiyorum merak etme ben buraya fikrinizi sormaya geldim :34: hakli buluyorum seni

Allahim ne kadar zormus isim bulmakkk

ben 16 haftalık hamileyim cinsiyetini haftaya öğreneceğim kız için naz erkek için çınar düşünüyoruz güzel isimler mi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :49:

ben begenmedim mirza ismini daha güzel modern isimler var

agır olsun diyosan halam saitaras koyacak bende yusufemir düsünuyorum

esin begenmediyse koyma bence, mutlaka ikinizin de sevecegi bir isim bulursunuz. turkce kokenli isimler daha guzel. tabi tercih meselesi.

Back
X