oğluma isim

Nes_88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
38
7
3
37
merhaba arkadaşlar, dört hafta kaldı doguma ama isim bulmakta zorlaniyoruz. eşimle bu yüzden kavga ediyoruz benim beğendiğim isimleri beyenmiyor bende onun kini beyenmiyorum.

Ben hep Ömer ismini beyendim eşim onay vermiyor.

Sizler bana dini isimler önerirmisiniz ve iki isim düşünüyoruz. şimdiden teşekkürler

Taha, Talha, Osman, Muhammed, Ebubekir aklıma gelenler

Enes, Ahmet, Mustafa ve Ömer de güzel bence ama eşiniz fikri de önemli tabi:KK49:

Ben de olsam Ömer koyardım. Ensar nasıl?

Ben de olsam Ömer koyardım. Ensar nasıl?
canim tamda yarama tuz bastin:) ben Ömer diyorum eşimde ensar. ensar güzelde ama fikir kayinannamdan geldi esimde onun dediğine bakıyor biraz inatlastim. benim hamileyim cok kötü geçti hastanede bille yattim ama kayinannamlar bi kere olsun ziyaret etmediler. ensar benim fikrim olsaydi yüzde yüz koyardim

canim tamda yarama tuz bastin:) ben Ömer diyorum eşimde ensar. ensar güzelde ama fikir kayinannamdan geldi esimde onun dediğine bakıyor biraz inatlastim. benim hamileyim cok kötü geçti hastanede bille yattim ama kayinannamlar bi kere olsun ziyaret etmediler. ensar benim fikrim olsaydi yüzde yüz koyardim

Anlıyorum seni :) o zaman birkac öneri daha osman taha , yunus , buğra isimleri nasil:)

Eğer Arapça bir isim koyacak olsaydım bunlar mustafa, yusuf, ali, fatih olurdu. mustafa eşinizin adı imiş ama anlamı çok güzel ben olsam koyardım :)

merhaba arkadaşlar, dört hafta kaldı doguma ama isim bulmakta zorlaniyoruz. eşimle bu yüzden kavga ediyoruz benim beğendiğim isimleri beyenmiyor bende onun kini beyenmiyorum.

Ben hep Ömer ismini beyendim eşim onay vermiyor.

Sizler bana dini isimler önerirmisiniz ve iki isim düşünüyoruz. şimdiden teşekkürler
Birkac öneride benden..:)
Burak, Yusuf, Talha, Arif, Mirac, Mirza, Musa, Elyesa nasil?

Eğer Arapça bir isim koyacak olsaydım bunlar mustafa, yusuf, ali, fatih olurdu. mustafa eşinizin adı imiş ama anlamı çok güzel ben olsam koyardım :)
evet esimin ismini beyeniyorum saydiklariniz cok guzel isimler ailede ama cok var.

evet esimin ismini beyeniyorum saydiklariniz cok guzel isimler ailede ama cok var.
Benim de eğer bi oğlum olursa ki daha henüz cinsiyeti belli değil İsmail Buğra koymayı düşünüyoruz. İsmail kayınpederimin adı ayrıca peygamber adı Buğra da eşimin çok içine sinmişti. Ben ikisini çok yakıştırdım :) Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ;)

Benim de eğer bi oğlum olursa ki daha henüz cinsiyeti belli değil İsmail Buğra koymayı düşünüyoruz. İsmail kayınpederimin adı ayrıca peygamber adı Buğra da eşimin çok içine sinmişti. Ben ikisini çok yakıştırdım :) Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin :KK66:
amin insallah canim, ne güzel en azindan isimler hazir bizde daha erken erken diye diye dogum yaklasti ve isim koymakta cok kararsizim

Back
X