Oğluma isimde kararsiz kaldim

• Konu Sahibi Konu Sahibi pblt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pamir mi poyraz mi

• pamir

• poyraz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pblt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
4
0
1
35
kizlar ogluma pamir yada poyraz ismini dusunuyorum

Merhaba 2 isim seçeneği koymuşsunuz ikisinin arasında poyraz daha hoş geldi. Dilerim içinize sinen bir isim bulursunuz

bende de poyraz ağır basıyor gibi ama pamirde çok hoşuma gidiyor :)

Pamir adını ilk kez ihmal sonucu havuza düşüp ölen bir bebek haberinde duymuştum. Çok seneler oldu ama unutmadim. Hafızamdan atamadım. O sebeple poyraz diyorum.

Bir ara isim analizi yapiyordum, ikisini kiyaslayinca poyraz çok daha dolu. Soyadınızda da BKT, CÇLUÜ harf gruplarindan en az birer tanesi vardir umarim.

evet bende orada duydum ilk defa. şimdide bir ünlü adı olduğunu öğrendim. evet soyisimde o harflerden var nasıl bir uyum oluyor acaba

evet bende orada duydum ilk defa. şimdide bir ünlü adı olduğunu öğrendim. evet soyisimde o harflerden var nasıl bir uyum oluyor acaba
Soyadını bilmeden net bir yorum yapılmaz. Ben artik analiz yapmiyorum. Poyraz güzel bir isim. Hayırlı uğurlu olsun.

Biri fırtına biri sıradağlar ikisi de yeryüzü ismi ama ben mesleki açıdan Pamir seçtim eski Türkçe'de dünyanın çatısı anlamına geliyor çünkü Sağlıkla kavuşun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…