- 31 Mart 2016
- 272
- 331
- 33
Bunu ya
bunu yaparsam şiddetli tartışmalar olur,eşimde aynı şekilde gidip koymaya cesaret edemez zaten,o beni pes ettirip kabul ettirme çabası içinde şu anCok sinir bozucuu.. ama gidin ismi kendinz yazdirin. Bunun icin babaya ihtiyac yok
Kv söylemiş zaten babanın ismini koyacaksınız dimi diye o da ya eski eski adetlerle uğraşma diyip kapatmış konuyu bana güvenmediği için annesigili umutlandırmadı demekki.eşimin babaannesi bile dedi bana ilk ismi babasının ismini koyarsınız zaten diyeFikrin eşinizin değil KV nin fikri olduğunu düşünüyorum. Zira böyle bir aşkla bunu tutturması ancak o şekilde olur. Ayrıca her insan başka biridir ismini verince nasıl gözünün önünde büyüyormuş tam bir saçmalık ve mikro milliyetçilik örneği.
bunu denedin,zaten yalanda değildi önce bi kara kara düşündğ falan sonra bi o mu sanki bu isimde diyip ısrara devam ettiIlk sevgilimin adi da babanin adiyla ayni de kocana
yazmayı unutmuşum,o da iki isim olsun diyo fakat onuda kabul edemiyorum,onlar hep babasının ismiyle seslenecek çünkü biliyorum bir de huyu da çeker diye korkuyorum,çocuğumu da düşünmek zorundayımMadem eşiniz bu kadar ısrar ediyor
İki isim takın sizde
yok o da iki isim olsun diyoBence oğlunuz ve kendi sağlığınız için direnmeyin iki isim konusunda anlaşın siz diğer ismiyle hitap edersiniz
İlla tek isim istiyorsa ona bişey diyemeyeceğim Allah yardımcınız olsun
Tabii ki kp ismini vermek zorunda değilsiniz. Israrcı olunması ne saçma. Fakat çok fazla huzursuzluk olacaksa ve kayinpederin ismi kötü bi isim değilse inatlaşmayın huzurunuz için