Ogluma ne olacak?

ogluma ne olacak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
604
824
53
17 Eylül gecesi 39+5 te sancılarim basladi.1.5 saat boyunca evde sancimin duzenli hale gelmesini bekledim.1 oglum var sezeryan ile dunyaya geldi.Bu gebeligimde sezaryan sonrasi dogal dogum yapacaktim.Sancilarim iyice arttı fakat duzene girmedi.2 saat sonra bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gittim.Ebe,nst de bebeğin kalp atışları düşük seni asla bu şekilde gönderemem doktoru arayacagim dedi.Cok endişelendi.Nobetci doktor dışarıdan gelecekti,o gelene kadar ben kendi doktoruma ulaşırım dedim.1.5 saatlik mesafedeydik imza attım, yola çıktık, ebeyi korkunc yuz ifadesiyle geride biraktim.yolda sancılarım şiddetlendi rahmim surekli kasılıydı.Kanama başladı kanamayı da nişan ya da normal zannettim.Kusmaya ve fenalasmaya başladım.Hastaneye ulaştığımda doktorum kapıda bekliyordu.Ulastigimizda bebekte kalp atışı yoktu.Acil ameliyata alındım.Sebebi plesanta dekolman.Once ruptur sanıldı.Ameliyat esnasında ne oldugu anlaşıldı.Ultrasonda bakacak zaman yoktu .Bebegim ölü doğmus 15 dk kalp masajıyla geri döndürülmüş.üniversite hastanesine sevkedip özel bir hücre soğutucu cihaza bağladılar ve yoğun bakımda.Ne kadar hasar aldığını bilmiyoruz.Tekrar kalp durması,vefat etme ihtimali ve özürlü kalma ihtimalleri yari yarıya diyorlar.Ufak bir ihtimal de hiç sorunsuz hayata tutunması.Sizlerden bu ufacık ihtimal için dua istiyorum güzel kalpli anneler.Beni en iyi siz anlarsiniz.Aklim karmakarisik ben hasarın büyük olduğunu tahmin ediyorum çünkü çok zaman kaybettim ve uzun süre oksijensiz kaldı tahminime göre.. Oğlum öyle güzel ki...3 yasindaki abisi de onu bekliyor...Umarim bana birşeyler yazarsınız çok ihtiyacım var.Olecek gibiyim

Öncelikle çok geçmiş olsun benim konu hakkında bgim yok ama bilenler mutlaka vardır rabbim yardımcınız olsun evladını sağlıklı sıhhatli hastaneden alıp eve götürmeyi nasip etsin Rabbim

Ne olacağını hiç kimse bilemez malesef şu saatten sonra, allah yardımcınız olsun. Çok üzgünüm. Güzel yavrunuz için de dua edeceğim, inşallah iyileşip sapasağlam olsun, gelsin kollarınıza.

Ben anlayamadım o kadar tehlikeliyken nasıl öyle bir risk aldınız, 1.5 saat mesafe çok uzun o kadar tehlikeli bir durumda.

Bilmiyorum basiretim bağlandı. karar verebilecek durumda değildim bununla birlikte.Esim de deneyimsiz ben de öyle..Ilk doğumum sezaryandi. Gittigim hastanede de doktor yoktu o anda.Nobetci doktorlar dışarıdan gelecekti.Yeni doğan yoğun bakım da yoktu.ile gitmek daha mantıklı geldi.En hızlı şekilde ulaştık ama olmadi

Çok üzüldüm, sizin için de çok tehlikeliymiş durum.
Benim de sancılarım bir türlü düzene girmiyordu, sancım da surekliydi, hiç ara vermiyordu. doktorum bahsetmişti bu rahatsızlıktan, böyle bir durum olabilir belirtiler onu gösteriyor ve eğer bebek sıkıntıya girerse (fetal distres) allah korusun bebeğe ya da sana ciddi zarar gelebilir demişti, acil sezaryene girmiştim bu sebeple. Böyle bir durumda dakikalar bile çok önemliymiş.
Çok çok üzüldüm şifa diliyorum küçük yavruya inşallah size bağışlasın allah.

Rabbim emanetini sağlikla kucagina almayi nasip etsin ❤ çok geçmiş olsun...
Sagolun sizin de takviminiz var asagida.Saglikla alin kucağınıza insallah.Allah evlatlarımızı bize,bizi onlara sağ salim bağışlasın.Bu acının tarifi yok.Eve eli boş gitmek,memelerinden akan sütü bir gün içer mi acaba diye sağmak..Evde bebeğin eşyaları ama kendisi yok..Hastaneye götürdüğümüz ütülü kıyafetlerini çekmeceye geri yerleştirdim az önce..Esim alelacele alıp çantaya tıkıştırmış ütüsü bozulmuş hepsinin..Oğlum gelince yeniden yıkar ütülerim ben onları 3 yasindaki küçücüğüm de 2 gündür kardeşini soruyor.Oyle hazırlamıştım ki onu,kardesinin gelmesine...Gözümde yaş kalmadı içim ezildi nasıl bir acı bu

oncelikle gecmis olsun rabbimevlafinizi bagislasin keske ebeyi dinleseydiniz ben 1 ay boyun bebegin kalp atislari zayif diye kontrol altinda tutuldum keske dikate alsaydiniz olan olmus rabbim sinavinizda sizinle olsun o yavrucaga saglik size sabir versin insallah cumanin hurmetine rabbim dualerimiza ses verir

Doktorunuz durumu görmüş sansliymissiniz.Benim doktorum bana gel dedi durumu izah etmiştim halbuki.Kanamam var dedim nişandır o dedi.Dogumda olur kanama dedi.Kalp atışları düşükmüş dedim sen gel hala düşükse sezeryana alırız normal doğum yapmazsın dedi.Sakin konuştu benimle.Bilemedim cahil degilim ama doktor da değilim ki..

O esnada kendi doktorumu da aradım ama o da bana gel dedi..Ebeyi dinlemek zor bir seçenekti benim için.insanin basireti bağlanıyor.Doktorlar toplanana kadar ben kendi doktoruma ulaşırım dedim kendimce

Yanlış anlamayın lafım size veya doktorunuza değil ama bu ssvd ciler filan bana çok dolandırıcı gibi geliyorlar ya. Daha bebeğin kesesi yeni olusmusken insanlara sezaryen sonrası vajinal doğum sözü veriyorlar nasıl becereceklerse. Üstelik sizi doktorunuz yanlış yonlendirmis, iyi bir doktor o durumda risk almamaliydi. Ben sezaryenden inanılmaz korkuyordum, doktorum da beni strese sokmamak için üstü kapalı şekilde anlattı, doğumdan 1 hafta sonra gittiğimde detayları konuştuk. Büyük tehlike atlattın aslında dedi, ustelik rahmim kalp seklindeymis, o yüzden normal doğum yapman çok zor bebek kanala inmiyor ve geciktikce strese giriyor dedi.

Olan olmuş artık, dediğim gibi siz de çok ciddi zarar gorebilirdiniz. Insallah bebeğinize de kavusun sag salim. Dua edeceğim size

O esnada kendi doktorumu da aradım ama o da bana gel dedi..Ebeyi dinlemek zor bir seçenekti benim için.insanin basireti bağlanıyor.Doktorlar toplanana kadar ben kendi doktoruma ulaşırım dedim kendimce
olan olmus benimdr suyum bitimisti 41 haftaliktim foktor bana eve git hic biseyin yok git 42 ye kadr bekle diyor resmen devlete gittim midem bulaniyor kusuyorum siradayken bayginlik grciriyorum ordaki stajer doktorlar beni gondermiyor suyumun bittigini bebegin kalbi yavaslamis diyor ben o ozeldeki doktoru dinleyip eve gitseydim allah korusun suan ayni uzuntude olabilirdim allah sizinle unutmayin bol bol dua edin rabbim isitendir

Cok buyuk geçmiş olsun. bazen oyle anlar oluyor ki nasil karar vereceğini şaşırıyorsun. umarim hic bir sorunu yoktur ve bir hasar olmaz. Allah yardimciniz olsun ne olacağı hic belli olmaz bol dua et dua iste Allah snaa bağışlasın insallah

Allah kimseye yaşatmasın denilen türde bir acı bu... Ama lutfen sizde kendinizi üzüp hirpalayip sutünuzden olmayin. Unutmayin ki o süt bebişinizin ilacı olacak onu kaybetmek istemessiniz degil mi ? Iyi şeyler dusünun pozitif olun lütfen. Çok zor eminim ama lutfen biraz cabalayin

resmen paranla rezil oluyormussun neydeyse . cok sukur bisi olmamis iyiki devlete gitmişsin:) güle güle büyüt bebeğini.

Tabi ki içimde pek çok pişmanlık var ssvd hayalim olmasaydı 39+ larda sezaryan olacaktım ve plesantamin koptuğu o güne kalmayacaktım evlâdım sapasağlam kucağımda olacaktı.Bunu bana ailem esim soylemiyor suclamiyorlar ama ben icin icin kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…